Prva pjesma Nine Bajsić u novom videu s ‘Akustike’ u Rockmarku

U studenom prošle godine u malenoj zagrebačkoj glazbenoj knjižari Rockmark u sklopu programa ‘Akustika’ nastupila je mlada i talentirana kantautorica vrijedna pažnje – Nina Bajsić.

Nina Bajsić u Rockmarku (foto: Benjamin Strike)

Tog utorka, 13. studenog 2018. godine, Nina je na akusticiranju nastupila u pratnji violinistice Jasmine Bojić, te jedan običan jesenji utorak ispunila svojim specifičnim vintage-folk zvukom i okupljenu publiku uvela u svoj sanjivi glazbeni svijet. Na set-listi kratke akustične svirke našla se i pjesma “No Brave Men” – njena prva autorska pjesma, nastala u Dublinu.

Kako sama Nina otkriva: “‘No Brave Men’ je prva pjesma koju sam napisala i uglazbila, nastala je dok sam živjela u Dublinu. Ne pjevam je često, ali volim joj se s vremena na vrijeme vratiti i podsjetiti od čega je sve krenulo, obzirom da je to bila prva stvar koju sam snimila i dala nekome na slušanje”.

Upravo je izvedba te pjesme, kojom je Nina započela svoju autorsku glazbenu priču, oblikovana u novi video s “Akustik”e. Za video-snimanje i montažu zaslužna je Iva Pezić, dok je za audio zaslužan Antonino Šimić (Greenwood Studio).

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X