Prvi put od ‘Lost In Translation’: Bill Murray i Sophia Coppola rade novi film

‘On The Rocks’ ime je novog Coppoličinog filmskog projekta na kojemu će, ovog puta, prvi put od 2003. sudjelovati i Bill Murray.

Bill Murray i Scarlett Johansson, isječak iz filma ‘Lost In Translation’, redateljice Sophie Coppole, 2003. (izvor: YouTube)

Redateljica Sophia Coppola i Bill Murray ponovno surađuju na filmu, prvi put od 2003. kada je snimljen nezaboravni “Lost In Translation”. Ime novog filma je “On The Rocks”, a Murrayu će se kao filmska partnerica, ovoga puta, priključiti Rashida Jones.

Film sa snimanjem počinje već na proljeće, a scenarij navodno portretira “mladu majku koja se svojem popularnom ocu plejboju pridružuje na avanturi kroz New York”.

Podsjećamo, posljednji uradak Sophie Coppole i Murraya rezultirao je jednim od kritički najprihvaćenijih filmova prve dekade nultih, “Lost In Translation” naposljetku je nominiran za četiri Oscara, uključujući i kategoriju najboljeg glumca. Coppola je Oscara, iste godine, osvojila u kategoriji najboljeg scenarija.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X