Prvi trailer za ‘Sin City 2’

…Još jedna subotnja večer u Sin Cityju. Devet godina smo čekali nastavak spektakularne ekranizacije stripa Franka Millera u režiji Roberta Rodrigueza. Strpljen – spašen.

Drugi nastavak vizualnog i narativnog spektakla “Sin City” naslovljen “A Dame to Kill For” nosi podnaslov “Just Another Saturday Night” prema petom nastavku serijala “Booze, Broads & Bullets”, a temeljit će se na četiri paralelne priče odmetnutih individualaca u gradu grijeha. Njih objedinjuje kolektivni organizam i sam lik – grad, koji ih čini dekadentnima.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Txv-fYnLI8k&feature=player_embedded[/youtube]

Među starom ekipom (Jessica Alba, Bruce Willis, Mickey Rourke, Powers Boothe, Rosario Dawson…) našla su se nova lica kao što su Eva Green, Ray Liotta, Josh Brolin, Joseph Gordon-Levitt i Stacy Keach. No je li itko u traileru primijetio najneočekivaniji cameo ikad? Christopher Lloyd (Doc iz Povratka u budućnost) nešto kuje s mladim Gordonom-Levittom, a prolazi skoro nezapaženo! Čovjek se vraća na filmska platna nakon punih deset godina. U kombinaciji Rodriguez-Miller, to mora biti krvavo dobro.

Zanimljivost filma, kao što je bio i slučaj s prvim, jest da su glumci odradili svoj dio pred zelenim platnom u onim vremenskim pauzama kada nisu bili na setu za svoje tadašnje projekte zahtjevnijih vremenskih angažmana. Pojedinačno snimajući svoje uloge mnogi od njih se zapravo nikada nisu ni sreli na filmskome setu.

Damu zbog koje se ubija utjelovljuje zanosna Eva Green, iako se mi ne bismo žalili da to bude Jessica koja će se, eto, samo nastaviti njihati i izvijati na šankovima u ovom filmu. Uz nju će zaplesati Lady Gaga i Juno Temple, po svemu sudeći, kao prostitutke velikoga srca…

“Sin City 2: A Dame to Kill For” počinje s prikazivanjem u američkim kinima 22. kolovoza.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X