Pušten trailer ‘Jokera’

Joaquin Phoenix je u ulozi koju su prije njega proslavili Jack Nicholson i pokojni Heath Ledger, ali ovog puta u spinoffu franšize ‘Batman’.

‘Joker’ (Warner Bros)

“Nikad mračniji, nikad strašniji Joker”, samo su neki od komentara koji prate današnju objavu trailera za film “Joker” kojem se već sad predviđa da će biti jedan od najuspješnijih ovogodišnjih blockbustera.

Radnja filma smještena je u 1981. godini i opisuje Jokera kao neuspjelog stand-up komičara, odbačenog od društva i koji se okreće kriminalu i kaosu u Gotham Cityju. Porijeklo priče je toliko inspirirano narativom života na asfaltu velegrada po uzoru na filmove Martina Scorsesea da je spomenuti redatelj u jednom trenutku bio priključen kao koproducent projekta.

“Joker” u režiji Todda Phillipsa i s Joaquinom Phoenixom u glavnoj ulozi, premijeru će doživjeti 3. listopada u Australiji, a 4. listopada u SAD-u, Velikoj Britaniji i Europi.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X