Quentin Tarantino bi Adama Drivera u ulozi Ramba u njegovom eventualnom novom filmu

Tarantino je natukno da bi možda snimio novi film po uzoru na roman ‘First Blood’ po kojem je 1982. snimljen prvi kultni film ‘Rambo’ sa Sylvesterom Stalloneom u glavnoj ulozi.

  •  
  •  
Adam Driver (Foto: Wikipedia)

Quentin Tarantino je svoju viziju filma “First Blood” o američkom fikcijskom liku Johnu Rambu opisao kao “dobar film u kojem bi publika uživala”.

Podsjećamo da se 57-godišnji redatelj namjerava povući nakon svog desetog filma, a nagađanja o tome što će doći nakon devetog “Bilo jednom u Hollywoodu” s Bradom Pittom i Leonardom DiCapriom su možda gotova, a možda i nisu.

Govoreći o podcastu The Big Ticket, Tarantino je ponudio neku potencijalnu perspektivu svog razmišljanja ulazeći u svoj posljednji film, objašnjavajući kako bi prilagodio roman “First Blood” Davida Morrella iz 1972. ako odluči samo snimiti “dobar film”.

“Kad je David O. Russell govorio o radu na filmu “The Fighter” on je bio iznad svog ega i želje da bude autor. On je samo želio snimiti dobar film u kojem će ljudi uživati”, izjavio je Tarantino i dodao: “Postoji nešto osvježavajuće u tome što je rekao, u toj perspektivi. Ako bih ja želio snimiti dobar film, za koji bih znao da će biti dobar, uzeo bih roman Davida Morrella “First Blood” i snimio taj roman. Ne bih radio film kakav je snimljen (“Rambo”), ja bih snimao roman. Kurt Russell bi igrao šerifa, a Adam Driver bi bio Rambo. Svaki put kad čitam tu knjigu zaključim kako su dijalozi toliko fantastični da ih čitam na glas!”

Quentin Tarantino (Foto: Gage Skidmore / Wikipedia)

Čini se kako ovo ipak neće biti premisa njegova posljednjeg filma, dodavši: “Bilo bi to dobro, no sada želim učiniti više od toga. Ali ako bih htio napraviti ‘samo’ dobar film, onda bi to bio predložak.”

Govoreći o planovima povlačenja u redateljsku mirovinu, Tarantino je rekao: “Dobro poznajem povijest filma i u ovoj poziciji gledano, filmaši ne postaju bolji. Zamislimo da je Don Siegel završio svoju karijeru 1979. kad je snimio “Bijeg iz Alcatraza”, kakav bi to bio oproštajni film! Kakvo ‘ostavljanje mikrofona na pozornici’! Ali ne, nastavio je driblati s još dva filma koji nisu ni vrijedni spomena.”

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

  •  
  •  

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X