R. Kelly je službeno na rubu bankrota

Sudski dokumenti su otkrili da nekad popularni pjevač ima manje od 625 dolara na računu.

R. Kelly (foto: screenshot)

Sada već zloglasni pop i R&B pjevač R. Kelly i dalje odbija prihvatiti odgovornost za optužbe za seksualno zlostavljanje koje se gomilaju protiv njega, ali čini se kako ga je sve to dovelo do ruba financijskog kraha. Čak i njegov odvjetnik priznaje da su Kellyjeve financije u neredu, te da mu je prijatelj morao platiti jamčevinu kako bi ga pustili iz zatvora. Sudski dokumenti otkrivaju kako je situacija i gora nego se pretpostavljalo.

Dužan je 160,000 dolara alimentacije (što je u međuvremenu također otplatio uz pomoć prijatelja), a za 200 tisuća ga je tužio i vlasnik prostora koji Kelly iznajmljuje za svoj studio u Chicagu, gdje je bila i baza Kelljeva takozvanog “seksualnog kulta”. Vlasnik je dobio tužbu, a temeljem toga otkriveni su dokumenti koji su otkrili da Kelly na svojim računima ima svega 625 dolara.

Tu nije kraj njegovim financijskim problemima, grad Chicago tereti ga za 66 tisuća dolara dnevno za izgradnju ilegalne saune i bara u spornom studiju, a troškovi suda i dalje rastu, budući da je optužen za deset točaka seksualnog zlostavljanja, zbog čega mu prijeti između 40 i 70 godina zatvora. Početkom godine objavljena je dokumentarna serija “Survivng R. Kelly” u kojoj se iznose brojen optužbe na račun njegovog stravičnog odnosa prema maloljetnicama.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X