R Kelly optužen da je ‘uzgajao’ 14-godišnjakinju za seksualnog ljubimca

R Kelly optužen je da je ‘uzgajao’ 14-godišnju djevojčicu da bude njegov seksualni ljubimac. Tvrdnje donosi novi BBC-ijev dokumentarac. 

R Kelly (izvor: Wikipedia)

BBC-ijev dokumentarac naslovljen “R Kelly: Sex, Girls & Videotapes”, emitirati će se danas (28. ožujka), a kako piše Guardian donosi i obilje prljavog veša kojeg iznosi njegova bivša djevojka Kitti Jones.

Jones je bila Kellyeva djevojka 2011. godine. Sada tvrdi da je tijekom veze s Kellyem bila prisiljena seksati se s njim i ostalim muškarcima i ženama u onome što je opisala kao “seksualne tamnice”.

“Upoznala sam jednu od djevojaka za koju mi je Kelly rekao da ju “trenira” od njene 14. godine, to su bile njegove riječi”, tvrdi Jones. “Vidjela sam da je bila odjevena poput mene, da govori stvari koje bih ja rekla, da su njene manire poput mojih. Tada mi je kliknulo u glavi da ih on dotjeruje poput kućnih ljubimaca, on ih, dapače, zove svojim ljubimcima.”

Nije poznato koliko je nekoć 14-godišnjakinja u trenutku incidenta kojeg je Jones podastrla novinarima imala godina, no Jones tvrdi da je djevojka puzala prema njoj na koljenima, da ju je oralno zadovoljavala uz Kellyeve komentare poput “Ovo je moj jebeni ljubimac, ja sam ju trenirao. Ona će vas naučiti kako da budete sa mnom.”

Također je objavljeno da se u dokumentarcu našao i Rocky Bivens, bivši Kellyev menadžer, koji je naveo kako je prisustvovao Kellyevom tajnom vjenčanju s Aaaliyah. Aaliyah je u trenutku navedenog vjenčanja imala 15 godina. Kelly je već prije odbacio optužbe da je ilegalno oženio pokojnu R&B pjevačicu.

Podsjetimo, prošle je godine Kelly također bio meta istraživačkog izvješća Buzzfeeda koji je tvrdio da Kelly vodi „zlostavljački, represivni“ kult sastavljen od mladih žena i glazbenica željnih slave. Kelly je sve optužbe odbacio.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X