Radijski voditelj Stojedinice se u eteru obračunao s vlasnikom postaje

Radijski voditelj Matko Antonović poznatiji pod nadimkom Matan i kojeg slušatelji Radija 101 slušaju u emisiji ‘Jutrovanje’ u srijedu je u eteru radija progovorio o zakulisnim problemima ove poznate zagrebačke radio stanice i politikom koju provodi njen njemački vlasnik Thomas Alexander Thimme.

Matko Antonović Matan i fotograf Rolling Stonesa Brian Rašić (Foto izvor: Facebook/Radio 101)

Ono što je Antonoviću ‘prelilo čašu’ bilo je telefonsko pozivanje na red od strane supruge Thomasa Alexandera Thimmea, zbog tzv. nepodopština u eteru, ali i ponajviše zbog Matanove izjave na pozornici Tvornice kulture gdje prilikom proslave 30. rođendana Radija 101 na izgovorio da je puno važnije ono o čemu se ne priča, nego ono o čemu se priča u eteru tog nekad butovnog i naprednog radija koji je obilježio život urbanih generacija posebice one u 90-ima za vrijeme Tuđmanove ere.

U eteru je također progovorio i o sramotnom pokušaju vlasnika da spriječi humanitarnu akciju “Budi moja voda” za pomoć stradalnicima katastrofalne poplave koja je zadesila Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu i Srbiju.

Matan je priznao da je ovim činom izvršio javni poslovni suicid i da je mu je od sada neizvjesna sudbina i kao oca maloljetne djece uz nezaposlenu suprugu, ali da jednostavno kao osoba nije mogao prijeći preko nekih stvari pa makar ‘za ideale ginu budale’ kako je naglasio.

Sve što je izrekao poslušajte ovdje:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=crePXmkhr8A[/youtube]

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X