Radijski voditelj Stojedinice se u eteru obračunao s vlasnikom postaje

Radijski voditelj Matko Antonović poznatiji pod nadimkom Matan i kojeg slušatelji Radija 101 slušaju u emisiji ‘Jutrovanje’ u srijedu je u eteru radija progovorio o zakulisnim problemima ove poznate zagrebačke radio stanice i politikom koju provodi njen njemački vlasnik Thomas Alexander Thimme.

Matko Antonović Matan i fotograf Rolling Stonesa Brian Rašić (Foto izvor: Facebook/Radio 101)

Ono što je Antonoviću ‘prelilo čašu’ bilo je telefonsko pozivanje na red od strane supruge Thomasa Alexandera Thimmea, zbog tzv. nepodopština u eteru, ali i ponajviše zbog Matanove izjave na pozornici Tvornice kulture gdje prilikom proslave 30. rođendana Radija 101 na izgovorio da je puno važnije ono o čemu se ne priča, nego ono o čemu se priča u eteru tog nekad butovnog i naprednog radija koji je obilježio život urbanih generacija posebice one u 90-ima za vrijeme Tuđmanove ere.

U eteru je također progovorio i o sramotnom pokušaju vlasnika da spriječi humanitarnu akciju “Budi moja voda” za pomoć stradalnicima katastrofalne poplave koja je zadesila Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu i Srbiju.

Matan je priznao da je ovim činom izvršio javni poslovni suicid i da je mu je od sada neizvjesna sudbina i kao oca maloljetne djece uz nezaposlenu suprugu, ali da jednostavno kao osoba nije mogao prijeći preko nekih stvari pa makar ‘za ideale ginu budale’ kako je naglasio.

Sve što je izrekao poslušajte ovdje:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=crePXmkhr8A[/youtube]

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X