Rage Against The Machine izdaju čitavi glazbeni katalog na vinilu, prednarudžbe moguće odmah

Na vinilu će izaći i remasterirana verzija debitantskog albuma ‘Rage Against The Machine’ i njihov live album iz 2003. godine, ‘Live at the Grand Olympic Auditorium’

  • 38
    Shares
Rage Against The Machine (Foto: Wikipedia)

Bend je posljednji put zajedno svirao 2011. godine, a ovim će reizdanjima obuhvatiti sva studijska izdanja, odnosno period od 1992. do gorenavedenog live albuma, 2003. godine. Vinilna će reizdanja u prodaju 28. rujna, a prednarudžba se može obaviti već sada, preko službene stranice benda.

Dakle, RATM-ovi albumi koji idu na vinil su “Rage Against The Machine” (1992), “Evil Empire” (1996), “The Battle of Los Angeles” (1999), “Renegades” (2000) i “Live at the Grand Olympic Auditorium”(2003).

Svaka ploča prodavati će se po cijeni od 19 eura.

Podsjećamo, nedavno je u podcastu “Let There Be Talk”, bubnjar benda, Brad Wilk, govorio o možebitnom ponovnom okupljanju benda i snimanju novog albuma.

“Nas četvero smo u dobrim odnosima, možemo razgovarati jedan s drugim, čak povremeno i izlazimo vani, želimo ostati prijatelji prije svega.”

Upitan zašto bend nije ništa odsvirao od 2011. Wilk je odgovorio: “Uvijek se nešto ispriječi. Uvijek nešto drugo. Uvijek netko nešto mora ili ima neke neodgodive obveze”.

“Za nas je ovaj bend nešto poput teorije o magnetima. Jedan magnet uvijek ispada. Trebate samo uspjeti da sve magnete na nekoliko trenutaka održite na istom mjestu, i to je uvijek bio naš najveći problem. Osjećam se poput političara trenutačno jer, čini mi se, da izbjegavam suštinu pitanja, no ovo je zaista najbolji način da na njega odgovorim.”

Wilk je također napomenuo da “Zack de la Rocha konstantno radi na novoj glazbi”.

  • 38
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X