Rambo Amadeus vraća se na OFF festival, dolaze i Zdenka Kovačiček, Kries…

Organizatori OFF Jazz & Blues Festivala najavili su njegovo jedanaesto izdanje koje će , na Trgu I.G. Kovačića u Šibeniku, biti održano od 20. do 22. srpnja.

Rambo Amadeus na OFF-u prije dvije godine (Foto: Regina Koštan)
Rambo Amadeus na OFF-u prije dvije godine (Foto: Regina Koštan)

Festival će otvoriti bendovi koji lani nisu uspjeli nastupiti zbog kiše, koja je prvi put u desetogodišnjoj povijesti poremetila program OFF-a. Dakle, 20. srpnja nastupit će Bow vs Plectrum, odnosno Filip Novosel na tamburi i Tihomir Hojska na kontrabasu. Nakon njih na pozornicu OFF-a izaći će čuveni etnosastav Kries.

Drugog dana, 21. srpnja, na OFF-u će prvi put nastupiti Zdenka Kovačiček “naoružana” s devet vrhunskih jazz glazbenika. Večer će zaključiti Kozmodrum, skupina profesionalaca koji jazz kombiniraju s elektronikom, dubom i ostalim glazbenim stilovima. Grupu čine bubnjar Janko Novoselić, gitaristi Ivan Kapec i Elvis Penava, basist Goran Delač i klavijaturist Hrvoje Galler.

U subotu, 22. srpnja, nastupaju brazilski gitarist Igor Prado i austrijski klavijaturist Raphael Wressnig uz bend. Pulbliku očekuje moćna simbioza soula R&B-ja i funka. Festival će zatvoriti Rambo Amadeus, crnogorski jazz-rock guru, čiji je pamtljiv nastup od prije dvije godine na spektakularan način zaključio OFF festival.

Informaciju o ulaznicama i njihovim cijenama organizatori će isporučiti naknadno.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X