Rambo Amadeus vraća se na OFF festival, dolaze i Zdenka Kovačiček, Kries…

Organizatori OFF Jazz & Blues Festivala najavili su njegovo jedanaesto izdanje koje će , na Trgu I.G. Kovačića u Šibeniku, biti održano od 20. do 22. srpnja.

Rambo Amadeus na OFF-u prije dvije godine (Foto: Regina Koštan)
Rambo Amadeus na OFF-u prije dvije godine (Foto: Regina Koštan)

Festival će otvoriti bendovi koji lani nisu uspjeli nastupiti zbog kiše, koja je prvi put u desetogodišnjoj povijesti poremetila program OFF-a. Dakle, 20. srpnja nastupit će Bow vs Plectrum, odnosno Filip Novosel na tamburi i Tihomir Hojska na kontrabasu. Nakon njih na pozornicu OFF-a izaći će čuveni etnosastav Kries.

Drugog dana, 21. srpnja, na OFF-u će prvi put nastupiti Zdenka Kovačiček “naoružana” s devet vrhunskih jazz glazbenika. Večer će zaključiti Kozmodrum, skupina profesionalaca koji jazz kombiniraju s elektronikom, dubom i ostalim glazbenim stilovima. Grupu čine bubnjar Janko Novoselić, gitaristi Ivan Kapec i Elvis Penava, basist Goran Delač i klavijaturist Hrvoje Galler.

U subotu, 22. srpnja, nastupaju brazilski gitarist Igor Prado i austrijski klavijaturist Raphael Wressnig uz bend. Pulbliku očekuje moćna simbioza soula R&B-ja i funka. Festival će zatvoriti Rambo Amadeus, crnogorski jazz-rock guru, čiji je pamtljiv nastup od prije dvije godine na spektakularan način zaključio OFF festival.

Informaciju o ulaznicama i njihovim cijenama organizatori će isporučiti naknadno.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X