Rammstein potvrdio da je snimio novi album tijekom lockdowna

Prošle godine u studiju je fotografirana njemačka grupa Rammstein što je izazvalo nagađanja da rade na novom projektu. U novom intervjuu klavijaturist Christian ‘Flake’ Lorenz potvrđuje da se Rammsteinu ‘dogodio neplanirani album’.

Rammstein u Areni (Foto: Tomislav Sporiš)

“Činjenica da nismo mogli nastupati uživo povećala je našu kreativnost”, rekao je Christian ‘Flake’ Lorenz za Motor Music i dodao: “Imali smo više vremena za razmišljanje o novim stvarima i manje distrakcije. Kao rezultat, snimili smo ploču koju nismo planirali.”

Nastavio je davati više detalja o albumu, rekavši da su se teme kretale od “svakodnevnog iskustva” do “svjetskih događaja”. “Naš fokus je zapravo ludilo ljudi i to se u doba koronavirusa ne razlikuje puno više nego u normalno vrijeme. Dakle, Donald Trump je također bio vrlo prisutan prošle godine, mogli ste vidjeti mnoge osobine od ljudi, općenito, kako su se ponašali u lockdownu. Izvori nadahnuća zapravo su uvijek tu. Većina stvari s kojima se bavite ionako se odvijaju u vašoj glavi. Samo male promjene dođu izvana, a dovoljno ih dođe kad su ulice prazne.”

Rammstein su izdali svoj posljednji album 2019. godine, koji je stigao 10 godina nakon prethodnika “Liebe ist für alle da”, da bi već po izlasku epskog singla “Deutchland” uspjeli uzburkati društveno-političke duhove u zemlji.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK - 0.13 € 5.00 HRK - 0.66 € 10.00 HRK - 1.33 € 20.00 HRK - 2.65 € 50.00 HRK - 6.64 € 100.00 HRK - 13.32 € 200.00 HRK - 26.54 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X