Raspali se Partibrejkersi

Nebojša Antonijević Anton i Zoran Kostić Cane više ne rade zajedno.

Nakon 35 godina Cane i Anton više ne rade skupa (Foto: Branko Galičić)
Nakon 35 godina Cane i Anton više ne rade skupa (Foto: Branko Galičić)

“Cane i ja smo radili zajedno i apsolutno je bilo nebitno ko je šta napisao. Pa zato smo bend! Čim krene deljenje na titule, čim krene ego da se naduvava… To je bolest ovog sveta u ovom trenutku”, izjavio Nebojša Antonijević Anton, gitarist Partibrejkersa za srpski Blic, što su potom prenijeli i drugi srpski mediji.

Nakon 35 godina zajedničkog rada, kultnih albuma i naravno isto takvog kultnog statusa razdvojio se jedan od najpoznatijih tandema kad je u pitanju rock glazba na ovim prostorima.

Cane je već uvelike u svom novom bendu Škrtice koji je u nekoliko navrata nastupio i u Zagrebu, dok je Anton s još dva preostala člana Partibrejkersa odlučio oformiti novi bend za koji još uvijek ne zna kako će se zvati.

Anton na naslovnici Pop & Kultura - podlistka srpskog magazina Blic
Anton na naslovnici Pop & Kultura – podlistka srpskog magazina Blic

Inače posljednji zagrebački koncert Partibrejkersa održan u prosincu prošle godine donio je neke trzavice između Caneta i Antona na pozornici, no teško je bilo predvidjeti da će to biti upravo jedan od zadnjih koncerta na kojima ih se moglo čuti i vidjeti, jer imali su Partibrejkers i dobrih i loših večeri, ali čini se da svakoj priči dođe kraj.

Nažalost, bend koji je za nekoliko generacija bio sinonim rokenrol bunta više ne postoji.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X