Remasterirano izdanje ‘Čovječe ne ljuti se’ Tram 11 objavljeno na Deezeru

Fizičko izdanje albuma izlazi 6. listopada zajedno s dvostrukim vinilom, a od danas ga možete slušati ekskluzivno na Deezeru.

Tram 11 'Čovječe ne ljuti se'
Tram 11 ‘Čovječe ne ljuti se’

Povodom dvadesete obljetnice rada izdavačke kuće Menart u Hrvatskoj i velikog koncerta Tram 11 u Domu sportova 11. studenog, objavljeno je i remasterirano izdanje kultnog albuma „Čovječe ne ljuti se”. Na albumu su gostovali El Bahattee, Phat Phillie, Major League Figures i Bolesna braća.

Isti sadržava i bonus CD s demo snimkama na kojima su im se pridružili Koolade, Nered i Stoka…

Ostalo je nešto manje od mjesec i pol dana do velikog povratničkog koncerta Tram 11 koji će nas vratiti u slavne dane hip-hopa u Hrvatskoj. Točnije u kasne devedesete kada se u Hrvatskoj dogodila velika hip-hop eksplozija.

Tram 11 (Foto: Mare Milin)
Tram 11 (Foto: Mare Milin)

Među veteranima svakako treba istaknuti Targeta i Generala Wooa iz slavnog dvojca. Uz njihov prvi, a možemo reći i kultni album „Čovječe ne ljuti se” kojeg je originalno izdao Menart 1999.godine, odrasle su generacije, a teme koje su odrepali mogu se bez truda preslikati i danas.

Rasprodani koncert 11. studenog u velikoj dvorani Doma sportova ujedno je i najbrže rasprodani dvoranski koncert nekog domaćeg izvođača u modernoj glazbenoj povijesti.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK - 0.13 € 5.00 HRK - 0.66 € 10.00 HRK - 1.33 € 20.00 HRK - 2.65 € 50.00 HRK - 6.64 € 100.00 HRK - 13.32 € 200.00 HRK - 26.54 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X