Rezerve imaju novi materijal, predstavljaju ga pjesmom ‘Srce na rukavu’

‘Srce na rukavu’ je potpuno nova pjesma i to je prvi u nizu singlova koji najavljuje drugi album makarske grupe Rezerve.

Rezerve ‘Srce na rukavu’

“Pjesma je snimljena u našem studiju i kao u prijašnjim slučajevima za snimku je odgovoran bubnjar benda Tomislav Miladinović, a za mastering se pobrinuo Matej Gobec. Pjesmu smo premijerno predstavili uživo ove subote u Tvornici Kulture, gdje smo gostovali legendarnim Psihomodo popu.’, kaže frontmen benda, Šime Lalić.

Rezerve i dalje ostaju vjerni svojem glazbenom izričaju, spoju romantičnog i tragičnog, modernog i retro-novovalnog zvuka, uz mladalačku zaigranost s vrlo pitkim, čvrstim, himničnim refrenom. Kako su poznati po kreativnom pristupu vlastitim materijalima, ni ovoga puta nije izostao zanimljiv provokativan, prateći video broj, koji je zamišljen kao odjavna špica ljubavnog soundtracka. Režiju spota potpisuje iskusni i renomirani redatelj Filip Filković Philatz.

“Što se samoga spota tiče, to je naš prvi spot sniman u jednome kadru. Prepustili smo se u ruke Filipu Filkoviću Philtzu i Renati Lučić iz More-Magnets produkcije i jako smo zadovoljni konačnim rezultatom pa se nadamo da će se i vama dopasti. Također valja spomenuti da se u spotu pojavljuje talentirana i sve poznatija glumica Klara Mucci s kojom je također bio gušt surađivati”, zaključuju Rezerve.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X