Ringo Starr singlom ‘What’s My Name’ najavio istoimeni novi studijski album

S bendom The Beatles je osvojio svijet, a nakon njihova raspada nastavio je raditi glazbu samostalno. Do danas je predstavio čak 19 samostalnih albuma, a najavio je i novi, dvadeseti, pod imenom ‘What’s My Name’. Novi album stiže 25. listopada.

Ringo Starr ‘What’s My Name’

Novi album nastao je u njegovom kućnom studiju, a na njemu se pojavljuju brojni glazbeni kolege među kojima i Paul McCartney koji na jednoj pjesmi svira bas gitaru. Kako kaže Ringo, snimanje kod kuće mu je izrazito produktivno: “Više ne želim biti u nekom drugom studiju. Dosta mi je velikih staklenih zidova i odvojenosti. Osjećam zajedništvo prema svakome tko dođe u moj studio. To je najmanji klub u gradu i obožavam ga, a dobro je i za moju glazbu.”

Snimanje i miks ovog albuma preuzeo je Bruce Sugar (Elton John, Paul McCartney, Ozzy Osbourne) koji je s glazbenikom već i prije surađivao. Na albumu se našla i pjesma “Grow Old With Me”, koju je otpjevao John Lennon. “Obožavam ovu pjesmu i pjevao sam je najbolje što mogu. Išlo mi je još bolje kad sam toliko jako razmišljao o Johnu.” komentirao je Ringo.

Ringo Starr je svoju popularnost stekao svirajući u bendu The Beatles. Nakon što je s njima godinama stvarao glazbenu povijest, članovi benda su se razišli, a Ringo je nastavio u građenju samostalne karijere. Do sad je predstavio 19 samostalnih albuma. Iako je vlasnik brojnih glazbenih nagrada, kao i član Rock and Roll kuće slavnih, najveća čast mu je zasigurno to što je imenovan vitezom 2018. godine. Njegovo glazbeno putovanje uvijek je bilo praćeno bubnjevima koji su ga svakako obilježili. “Kad sam bio tinejdžer majka mi je govorila da izgledam najsretnije dok sviram. To je istina koja me prati sve do danas. Sviranje mi je još uvijek veoma uzbudljivo.” dovršio je Ringo.

“What’s My Name” – popis pjesama:

Gotta Get Up To Get Down
It’s Not Love That You Want
Grow Old With Me
Magic
Money
Better Days
Life Is Good
Thank God For Music
Send Love Spread Peace
What’s My Name

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X