Rob Halford je ljut što Judas Priest neće biti uvršten u Dvoranu slavnih kao izvođač

Frontmen je rekao da je ‘frustrirajuće’ što će bend umjesto toga dobiti nagradu za glazbenu izvrsnost.

Judas Priest u Ljubljani (foto: Roberto Pavić)

Rob Halford je rekao da je “pomalo ljut” što Judas Priest ove godine nije dobio čast kao jedan od glavnih izvođača primljenih u Rock & Roll Hall of Fame. Umjesto toga, bend će preuzeti nagradu za glazbenu izvrsnost na ovogodišnjoj svečanosti koja će se održati u Microsoft Theatreu u Los Angelesu 5. studenog.

Joel Peresman, predsjednik Zaklade Rock and Roll Hall of Fame, prethodno je rekao: “Ova nagrada daje nam fleksibilnost da zaronimo u neke stvari i prepoznamo neke ljude koji obično ne bi bili prepoznati.”

Ali u nedavnom intervjuu za AZ Central, Halford je izrazio svoju frustraciju što nije uvršten među ovogodišnje glavne dobitnike Rock Halla među kojima su Eminem, Duran Duran i Dolly Parton. “Bio sam malo ljut. Na kraju krajeva, je li to važno?” rekao je. “Nekih dana, kažem, ‘Pa, nije važno. Mi smo u Kući slavnih rock and rolla. Budi zahvalan. Zaveži’. Ali ima drugih i dana kada pomislim, ‘Dovraga, zašto su nam dodijelili nagradu za glazbenu izvrsnost?’ Jer zvuči vrlo, znate, grandiozno.” Halford je nastavio: “[Black] Sabbath je to dobio [kao izvođači 2006.]. Pa zašto ne možemo i mi?”

John Sykes, predsjednik Zaklade Rock & Roll Hall of Fame, rekao je u izjavi da je svaki primljeni ozvođač “imao dubok utjecaj na zvuk kulture mladih i pomogao promijeniti tijek rock ‘n’ rolla”.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X