Robert De Niro pred kamerom otvoreno popljuvao Donalda Trumpa

Roberta De Nira zamolili su da uz svoje kolege glumce pozove američke građane da izađu na predsjedničke izbore, postavivši mu jednostavno pitanje: “Do čega vam je stalo?” Legendarni ‘Raging Bull’ odlučio je odbaciti kurtoaziju i javno progovoriti što misli o republikanskom kandidatu Donaldu Trumpu.

Robert De Niro za Anonymous Content o Donaldu Trumpu
Robert De Niro za Anonymous Content o Donaldu Trumpu

Među brojnim slavnim osobama koje su pozvane od nestranačke organizacije da snime video poziv građanima za izlazak na izbore našli su se i Kendall Jenner, Leonardo DiCaprio i Sarah Hyland, otvoreno i strastveno progovorivši o problemima koje smatraju ključnim za izbore koji će se održati 8. studenog – zdravstvenoj zaštiti, klimatskim promjenama, nezaposlenosti.

No Robert De Niro, zgađen likom i (ne)djelom Donalda Trumpa, odlučio je govor adresirati upravo tom republikanskom kandidatu.

“On je tako napadno glup. On je nitkov, pseto, svinja. Džukela koja nije ništa naučila, koja ne mari. On je idiot. Colin Powell je to najbolje rekao: on je nacionalna katastrofa. On je sramota ove zemlje. Bijesan sam što je ova zemlja došla do toga da ova budala, ovaj klaun, završi tu gdje jest. On govori kako bi udarao ljude u lice. Pa, ja bih rado njega lupio u tu facu. To je netko koga želimo za predsjednika? Ne bih rekao. Meni je stalo do smjera u kojem će ova zemlja ići, i jako, jako sam zabrinut da bi mogla otići u progrešnom smjeru s nekim poput Donalda Trumpa. Ako vam je stalo do vaše budućnosti, glasajte za nju”, rekao je ogorčeni De Niro netremice gledajući u kameru.

Anonymous Content, kompanija koja je producirala snimku, izjavila je za The Independent kako smatraju da ne mogu uključiti ovu snimku u film koja je dio kampanje, jer poštuju nestranačku prirodu projekta. Ipak, postavili su snimku na internet smatrajući kako je ovo nešto što bi svatko trebao vidjeti.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X