Rodeo objavio album ‘Many Ways Out’

Indie rock bend Rodeo novim singlom ‘Safe Place’ i njemu pripadajućim živopisnim video spotom predstavlja debi album ‘Many Ways Out’ koji se od danas može pronaći u prodaji i na vinilu.

Rodeo ‘Many Ways Out’

Prve konture albuma predstavljene su singlovima „Imperator”, „Warm Gun” i „Eugene” koji su dali naslutiti spretni izlazak iz ustaljenih okvira indie rocka. „Many Ways Out” kroz deset radiofoničnih pjesama slušatelja uvodi u sanjive i atmosferične melodije koje na momente odišu filmskom atmosferom, a izmjenom izravnih poruka, detaljne naracije i slika punih simbola pokazuje potentnost jedinstvenog pjesničkog potpisa.

Iskusni akteri domaće alternativne scene u formaciji Rodeo od 2021. godine pronalaze slobodu spajajući jazz, progresiju i elemente karakteristične za indie rock, dok lakoća poistovjećivanja pojedinca njihovim tekstovima daje dodatnu težinu.

Album „Many Ways Out” objavljen je za Dostavu Zvuka. Tekstove potpisuje Dejan Halusek, izuzev pjesme „Safe place” za koju je tekst napisala Romana Pavliša, a glazba i aranžmani su djelo cijelog benda. Miks je snimljen u studiju Pod.room i potpisuje ga Dražen Gavrilović, a za master je bio zadužen Pavle Miholjević. Naslovnica albuma djelo je Hane Belobrk, a za grafičko rješenje pobrinuo se Dejan Halusek. Videospot za novi singl „Safe Place” sačinjen je od kadrova iz akcijske role-playing igre „Elden Ring” koje je selektirao i montirao Dinko Šimac (Beyond Pines Films).

Rodeo su Romana Pavliša (vokal), Dejan Halusek (bas gitara, gitara), Marko Kuhar (bubanj, perkusije), Luka Osrečak (gitara) i Hrvoje Štefanić (trombon).

Album je dostupan na vinilu, putem YouTubea, na Bandcampu izvođača te na svim streaming servisima.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X