Roger Daltrey izjavio kako AC/DC u novoj postavi zvuči kao karaoke

Nezadovoljstvo novom postavom nekoć legendarnog AC/DC širi se svijetom, a osim fanova, čini se, nezadovoljni su i glazbenici. Roger Daltrey oglasio se povodom tretmana Briana Johnsona od strane benda u kojem je ovaj legendarni pjevač proveo punih 36 godina. U intervjuu za London Free Press, Daltrey je novu postavu AC/DC s Axlom Roseom u ulozi vokalista, nazvao – karaokama.

Roger Daltrey (Foto: Wikipedia)
Roger Daltrey (Foto: Wikipedia)

Osnivač i pjevač The Who ogorčeno je komentirao situaciju u koju je bend stavio njegovog prijatelja, zaključivši kako Brian Johnson nije zaslužio tako okrutan tretman od benda kojemu je posvetio život, te kako zaista suosjeća s njim i zbog nedavnih nemilih pretumbacija koje su šokirale svjetsku javnost, kao i zbog njegovog zdravstvenog stanja.

“Nakon svega što je pružio bendu čiji je bio zaštitni znak, zaslužio je puno više od odsječnog medijskog priopćenja benda o njegovoj zamjeni. Suosjećam s njim. To mora da je boljelo.”

Nakon spomenutog kratkog i odsječnog priopćenja o novom pjevaču Axlu Roseu, objavljenog tek nekoliko sati prije koncerta Guns N’ Roses na Coachella festivalu, fanovi su se toliko uznemirili da je Brian Johnson izdao i vlastito priopćenje u kojemu detaljnije objašnjava svoje zdravstveno stanje i uvjerava fanove da ne namjerava u mirovinu.

Daltrey je u intervjuu rekao i kako je pričao s Johnsonom o cijeloj stvari, te kako je sretan što ima još toliko planova koje kani ostvariti u svom profesionalnom životu.

“Kladim se da će Brian nedostajati bendu više nego bend njemu. On je tako krasan čovjek, poznajem ga preko 40 godina. Tako je, kako je. Što drugo očekivati od Australaca”, rekao je Daltrey.

Na pitanje hoće li pogledati koncert AC/DC u novoj postavi, Daltrey je nemilosrdno odbrusio: “Da gledam karaoke s Axl Roseom? Nemojte me nasmijavati”, prezirno je zaključio legendarni pjevač The Who.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X