Sacher objavio ‘Za bolje ne znam’, zadnji singl s prvog albuma

‘Za bolje ne znam’ zadnji je singl s prvog albuma benda Sacher ‘Biser, ambra, jantar’. Potpisnica videa i ovaj put je Branka Sacher.

Sacher ‘Za bolje ne znam’

Odlična pjesma za zatvoriti jednu priču i polako okrenuti fokus prema dalje pa u tom svjetlu Srđan Sacher poručuje: „Uskoro će ići prvi singl s drugog albuma. Imali smo pauzu od skoro dvije godine, jer je mene stisnula misteriozna bolest, ali sad se na sreću oporavljam pa opet radimo punom parom i vraćamo se živim svirkama.” Tako da nije vrijeme za zatvaranje nego uskoro otvaranje novih priča.

O samoj pjesmu Sacher kaže: „Sve što imam za reći o pjesmi, napisao sam u samome tekstu. O pjesmi najbolje govori zadnja strofa: ‘I sve kad stane, zadnji dan, i bude jutro, a ne bu nas, da mogu opet, sve bi isto ja za bolje dane ne znam.”

Biser autorskog svijeta album „Biser, ambra, jantar“ dao nam je pjesme koje ća ostati zauvijek, tekstove i citate koje ćemo ponavljati u godinama što dolaze, a o njemu Sacher je već rekao: “Naslov albuma „Biser, ambra, jantar’ metafora je za transformaciju boli u ljepotu. Sva ta tri dragocjena materijala nastaju iz muke i boli: biser iz školjke koju zrno pijeska ozlijeđuje i muči dok prerasta u biser, ambra je tvar koja oblaže oštre neprobavljive kljunove mekušaca kojima se hrane kitovi i koju izbacuju iz sebe da bi je ljudi skupljali i koristili kao skupocjenu supstancu u proizvodnji parfema. Jantar konačno, nastaje od smole koju pušta ozlijeđeno drvo. U sve tri instance bol se transformira u nešto vrijedno i više ne žulja, nestaje.“

Od zadnjeg singla prošlo je skoro dvije gotovo, ali bila su to izazovna vremena i nakon prebrođenih problema bend Sacher ponovo svira i to već ovu nedjelju 14. svibnja .2023. na Velesajmu Paviljon 7 gdje su predgrupa još jednoj legendi – Bajagi.

Na Velesajmu će vam uz Sachera svirati Sacher ekipa – Ivan Beuc i Miljan Bakić na gitarama, Drago Brkljačić – Faca na bubnjevima i za mikrofonom Filip Riđički. Dođite, poslušajte „Za bolje ne znam“ i druge odlične pjesme s albuma „Biser, ambra, jantar“ kojeg je producirao Zvonimir Dusper Dus i još pokoju veliku uspješnicu iz pera i gitare Sachera.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X