Sacher predstavlja spot za ‘Vidaj rane curica’ s albuma ‘Biser, ambra, jantar’

Mnogima omiljena pjesma s albuma ‘Biser,ambra, jantar’ dobila je svoje video izdanje.

Sacher ‘Vidaj rane curica’

Ne mora svaka ljubav biti sudbinska. U novom singlu benda Sacher, ona samo protutnji, kao ekspresni vlak. Samo juri, tu ne staje, i uzalud mašemo nekoj sjeni iza stakla, jer je već otišla i nema je.

I dok bend dovršava snimanje novog albuma, objavljen je video spot za “Vidaj rane curica”, mnogima omiljenu pjesmu s albuma “Biser, ambra, jantar”.

“Ta pjesma je trebala biti haiku”, kaže Sacher, “ali kako pravila haikua ne dopuštaju usporedbe, moral sam od nje napraviti song, u kojem ljubav može biti kao maslačak, puhneš…, nema je.”

Uz članove Sacherovog benda, Miljana Bakića, Ivana Beuca, Dragana Brkljačića i Filipa Riđičkog, u pjesmi još jednom gostuje legendarni Robert Lovrić, svirajući sikuse. Autor glazbe i teksta je Srđan Sacher, a autorica i ovog spota je Branka Sacher.

“Zavirila sam u svakodnevni život paunova, roda, pelikana i raznih drugih pernatih stvorenja, i smjestila ih među guste užarene oblake čija boja sugerira da se ispod njih upravo događa ili smak svijeta ili jedan baš lijepi zalazak sunca”, rekla je o spotu.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X