Sade objavila novu pjesmu, poslušajte ‘The Big Unknown’

Nakon participiranja na soundtracku filma Ave DuVernay, “A Wrinkle In Time”, Sade je pripremila novi filmski ‘score’, ovoga puta za dugoiščekivani ‘Widows’, novi film redatelja Stevea McQueena.

  • 63
    Shares
Sade u Zagrebu (Foto: Tomislav Sporš)
Sade (Foto: Tomislav Sporš)

Nova Sadeina pjesma “The Big Unknown” konačno je vani, a uz to je izbačen i novi “lirični” videospot koji možete pogledati ispod. Kao što je prethodno najavljeno, nova će se pjesma pojaviti na soundtracku filma “Widows”, novog projekta redatelja Stevea McQueena.

“Bila mi je apsolutna čast raditi s takvom veličinom kakva je Sade”, izjasnio se za Pitchfork McQueen o kolaboraciji sa britanskom kantautoricom. “Widows” je inače filmska adaptacija istoimene britanske kriminalističke serije, a u filmu će glumiti, između ostalih, i Viola Davis, Daniel Kaluuya i Robert Duvall. Premijera filma zakazana je za 16. studenog, a za soundtrack je, uz spomenutu Sade, zadužen i veliki Hans Zimmer. Soundtrack će digitalno biti objavljen istog dana kada kreće i kino distribucija, dakle 16. studenog, dok će na CD mediju biti objavljen 30. istog mjeseca.

Podsjećamo, ranije ove godine Sade je već participirala u soundtracku ne naročito uspješnog filma Ave DuVernay, “A Wrinkle in Time”, sa suludo skupom glumačkom postavom, uključujući Oprah Winfrey, Chrisa Pinea, Zacha Galifianakisa, Reese Whiterspoon, Storm Reida itd. Pjesma “Flower of the Universe” koja se pojavljuje u filmu bila je prva naznaka Sadeinog povratka nakon sedam godina studijske pauze. Nedugo zatim njen dugogodišnji suradnik Stuart Matthewman potvrdio je da je rad na novom studijskom izdanju već započeo. “Soldier of Love”, posljednji Sadein album objavljen je 2010. godine.

  • 63
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh