Šajzerbiterlemon singlom ‘Strepnja’ najavljuje drugi album

Beogradski alternativni rock trio Šajzerbiterlemon objavio je pjesmu ‘Strepnja’, singl i spot kojim najavljuju njihov drugi album.

Šajzerbiterlemon (Foto: Ana Žeželj)

Ovo je prva novost iz tabora popularnih Šajzera nakon gotovo dvije godine. Režiju spota potpisuje bubnjarka benda Ana Đurović, kojoj je ovo debitantsko ostvarenje u svijetu muzičkih spotova. Za kameru je bila zadužena Ana Žeželj, dok montažu potpisuje Janja Bilbija.

Pjesma je nastala u jesen 2019. godine uoči velikog nastupa na Hali Gali festivalu i tada je premijerno uživo izvedena u proširenoj postavi s Andrejem Mladenovićem (Stray Dogg, Crvi, Sitzpinker) i Pavlom Trifunovićem (Sitzpinker), a dve godine kasnije u sklopu novog albuma konačno dobija studijsku verziju. Snimljena je u beogradskom studiju Down There, a produkciju potpisuju Andrej Mladenović i Uroš Milkić.

Šajzerbiterlemon ovim singlom i najavom drugog albuma započinje novi ciklus u svom radu, s novim basistom Konstantinom Jankovićem i mnoštvom novih žanrovskih uticaja. Album će biti objavljen na proljeće 2022. godine kao zajedničko izdanje zagrebačkog Geenger Recordsa i beogradske Pop Depresije.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X