Sana Garić video singlom ‘Sobe’ kreira uvod u novi album

Bogradska glazbenica Sana Garić video singlom ‘Sobe’ najavljuje novi album ‘Naočare za srce’.

Sana Garić ‘Sobe’

Pred sam kraj diskografske godine, Sana Garić video singlom “Sobe” najavljuje novi album. Sana Garić je tijekom ove godine već objavila dva video-singla, a za sam kraj godine publici predstavlja treći jedinstveni video-singl pod nazivom “Sobe” kojim ujedno i najavljuje predstojeći album “Naočare za srce” (Mascom/ 2021).

Novi video-singl za pjesmu “Sobe” snimljen je u eksperimentalnom umjetničkom prostoru “International Test Site – Z1” po ideji konceptualnog umjetnika Dragana Ilića. Zajedno sa artefaktima robotike, elementima moderne tehnologije, konceptualnim radovima umjetnika, i kadrovima koreografije interaktivnog performansa, spot se poigrava sa cyber estetikom.

“U toku snimanja i montiranja spota razmišljala sam o robotizovanoj stvarnosti koja nas okružuje i o tome kako su ljudi sve više otuđeni u svojim sobama, a svako od nas ima svoj mali neprimetni svet osećanja. Život je ipak lakši i lepši kad smo okruženi prijateljima, a ne samo tehnologijom u izolaciji. Naš mikrosvet dobija smisao tek u interakciji sa drugim ljudskim bićima”, izjavila je ovim povodom Sana Garić.

Režiju potpisuje filmski i TV reditelj Darko Štetin, kameru Aleksandar Despotović i Stefan Petrović u okviru Dream Drive studija, video montažu Sana Garić, i kolor art Miloš Jež.

Sanin upečatljiv vokal i autorske kompozicije obojene svježim synth-electro zvukom, predstavljene su u novom svjetlu zahvaljujući doprinosu članova njenog benda. Donedavno autor i član jedne od najutjecajnijih srpskih grupa Darkwood Dub – Milorad Ristić – Miki /bas (Bella Technika), Feđa Tom Franklin/bubanj (Fish in Oil) i Dušan Ristić/gitara priključili su se Saninom bendu i radu na drugom albumu. Produkciju, miks i mastering novog albuma potpisuje Radan Đorđevic – DJ Rahmanee.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X