Sassja na prestižnom Uprising Reggae Festivalu u Slovačkoj

Nakon što je prošlo ljeto nastupila na gotovo svim značajnim festivalima u regiji, Sassja i ove godine ima radno ljeto. Osim što radi na novim singlovima i još jednom studijskom albumu, prva žena FMJAM-a, 15. srpnja nastupila je na Backyard festu u Donjem Miholjcu, 16. srpnja na Sarajevo Beer Festu, a 26. kolovoza nastupit će i na prestižnom Uprising Reggae Festivalu u Slovačkoj.

Sassja
Sassja

Najveći slovački festival ove će se godine održati 26. i 27. kolovoza na jezeru Golden Sands u predgrađu Bratislave. Festival će na četiri glazbene pozornice ugostiti neke od najpoznatijih i najvećih glazbenih predstavnika dub-a, reggae-a, drum n’ bassa, dancehalla i raggajunglea.

Svjetska atrakcija Alborosie, glamurozna pjevačica Nneka, Tarrus Riley, Dean Fraser, Alaine…samo su neki od brojnih izvođača koji vas očekuju na jezeru Golden Sands.

Osim izvrsnog line upa, festival čini posebnim i prekrasna priroda uz jezero koje u vrućim ljetnim danima nudi toliko potrebno osvježenje te niz drugih popratnih aktivnosti.

Sassja prije prije Slovačke 19. kolovoza dolazi u Sloveniju na Festival Kunigunda u Velenju.

Tags:

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X