‘Secret Smile’ – novi singl Lovely Quinces

‘Secret Smile’ naziv je novog singla naše kantautorice Lovely Quinces.

Lovely Quinces (Foto: Sanjin Kaštelan)

Točno dvanaest mjeseci nakon debitantskog EP-a “No Room For Us” Dunja Ercegović, poznatija kao Lovely Quinces, izlazi s novom glazbom kojom najavljuje svoj prvi dugosvirajući materijal planiran za prvu polovicu 2015. godine.

Pjesma “Secret Smile” snimljena je početkom rujna u Zagrebu, a ulogu ton majstora i producenta preuzeo je Mark Mrakovčić. Novi singl prirodan je most između prvog EP-ja i nadolazećeg materijala, koji bi trebao biti dosta mračniji, teži i električniji od njezinih ranih radova. Prve smjernice toga čuti će se već na idućem singlu “M”, koji će se zajedno sa spotom pojaviti početkom studenog.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YK8AF9wVuzs[/youtube]

Upravo će 11. mjesec biti označen kao Dunjin mjesec jer osim nove pjesme publika će je moći vidjeti na koncertu u Velikom pogonu Tvornice kulture 22. studenog. Kao predizvođačica nastupit će sjajna Ana Ćurčin, trenutno najbolja predstavnica srpske kantautorske scene.

Do Tvornice kulture Lovely Quinces nastupit će u Bratislavi (Waves Festival, 3.10.), Rijeci (Klub, 15.11.) i Splitu (Judino drvo, 28.11.) Ulaznice za zagrebački koncert već su u prodaji po cijeni od 25 kuna, dok će na dan nastupa koštati 35 kuna, a kupiti se mogu u sustavu Entrio.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X