17-godišnji sin Sinéad O’Connor pronađen mrtav nakon što je prijavljen njegov nestanak prije dva dana

Irski glazbenica kaže da je Shane O’Connor, posljednji put viđen u petak ujutro. ‘Bio je svjetlo mog života’, izjavila je shrvana Sinéad O’Connor.

Sinead O’Connor u Tvornici kulture (Foto: Vedran Metelko)

Shane O’Connor, sedamnaestogodišnji sin Sinéad O’Connor pronađen je mrtav dva dana nakon što je prijavljen njegov nestanak. Policija je potvrdila vijest o smrti tinejdžera, javlja britanski Guardian.

Glazbenica je tu vijest podijelila na društvenim mrežama, napisavši da je Shane “odlučio prekinuti svoju zemaljsku borbu” i zamolio da “nitko ne slijedi njegov primjer”.

U ranim jutarnjim satima u subotu, O’Connor je tvitala: “Moj prekrasni sin, Nevi’im Nesta Ali Shane O’Connor, samo svjetlo mog života, odlučio je danas prekinuti svoju zemaljsku borbu i sada je s Bogom. Neka počiva u miru i neka nitko ne slijedi njegov primjer. Moja beba. Jako te volim. Molim vas, budite mirni.”

Shane O’Connor je nestao u četvrtak, a Gardaí (irska nacionalna policija) je podnesena prijava da je tinejdžer nestao u Newbridgeu, okrug Kildare, dok je posljednji put je viđen u petak ujutro u području Tallaghta. Gardaí je potvrdio da je potraga za 17-godišnjakom završena. “Nakon izvlačenja tijela u području Braya u Wicklowu u petak, 7. siječnja 2022., povučena je prijava za nestalom osobom Shaneom O’Connorom, starosne dobi 17 godina,”, rekao je glasnogovornik za Irish Mirror.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X