Serija ‘The Walking Dead’ završava s emitiranjem epskom 11. sezonom

Samo naizgled AMC-ov zombi fenomen dolazi do kraja. Najavljeno je da će 11. sezona ujedno biti i zadnja, ali će to biti sezona kakva po produkcijskom obimu još nije bila prikazana, a uz to je objavljeno da je serija izrodila čak četiri spin-offa.

Daryl Dixon i Carol Peletier koje tumače Norman Reedus i Melissa McBride dobivaju svoj spin-off (Izvor: AMC)

Posljednja 11. sezona serije “The Walking Dead” bit će dugački oproštaj od publike. Sadržavat će ekstra dugačke 24 epizode (ako se ne računaju prve dvije sezone, dosad je svaka sezona imala 16 epizoda s nekoliko mjeseci pauze između 8. i 9. epizode). Prvih 12 bit će prikazane 2021., a ostalih 12 naredne 2022. godine.

No to je samo kraj serije “The Walking Dead”. Naime AMC je najavio još dva nova spin-offa. Prvi će se baviti sudbinama Daryla Dixona i Carol Peletier koje tumače Norman Reedus i Melissa McBride koji su u seriji od samog početka i on je na rasporedu od 2023. godine, a drugi je “Tales of the Walking Dead” koji će se vrtjeti oko likova iz prijašnjih sezona i donositi njihove pozadinske priče, uglavnom u samostalnim epizodama koje će biti osmišljene kao mini filmovi.

Tome treba pridodati postojeći spin-off “Fear The Walking Dead” i za 4. listopad premijerno najavljeni “The Walking Dead: The World Beyond” koji će se emitirati dvije sezone, a istog dana će biti emitirana i finalna epizoda 10. sezone “The Walking Dead” koja je morala biti stopirana zbog pandemije koronavirusa.

No prije nego li krene 11. XXL sezona originalne serije 2021. godine, prije nje će se emitirati još šest bonus epizoda koje će pratiti tijek zbivanja posljednje epizode 10. sezone.

Ukratko, iako je najavljen kraj, čini se da živih mrtvaca nikad neće biti toliko puno na AMC-u u godinama pred nama.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK - 0.13 € 5.00 HRK - 0.66 € 10.00 HRK - 1.33 € 20.00 HRK - 2.65 € 50.00 HRK - 6.64 € 100.00 HRK - 13.32 € 200.00 HRK - 26.54 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X