Siječanjska akcija uskoro u Teatru &TD

Šestu godinu zaredom Teatar &TD tradicionalno otvara novu kalendarsku godinu sniženjem cijena ulaznica za predstave koje će se održati od 10. do 31. siječnja.

Siječanjska akcija

Publika će imati prigodu uživati u najboljim predstavama koje smo realizirali proteklih sezona, a u ponudi je deset kazališnih naslova kroz 16 izvedbi: “Jedan mrtav čovjek” redatelja Aleksandra Švabića koji otvara akciju 10. siječnja, a slijede ga predstave: “Prvi put kad sam ti vidjela lice” Olje Lozice, “Kad tad” Marine Pejnović, “Katalonac” Ivana Penovića, “Ko rukom odneseno” Bobe Jelčića, “Magic Evening” Anice Tomić i Jelene Kovačić, “Veliki odlazak” Toma Bernharda (monodrama Zdenka Jelčića), “Mrzim istinu!” Olivera Frljića, “Zašto šutiš?” Lee Anastazije Fleger i “Bolji život” Saše Božića s kojom akcija i završava.

Cijena ulaznice za predstavu je 20 kn .

Od 2. do 10. siječnja ulaznice se mogu kupiti na blagajni Teatra &TD od 16 do 20 sati (osim nedjeljom,) a od 10. siječnja u uobičajeno radno vrijeme blagajne, od 11 do 13 sati te dva sata prije početka predstave. Rezervacija nema, a sve informacije mogu se dobiti na [email protected] i na 01/ 4593 510.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X