Singl ‘Još jedan krug’ Mayalesa i Ivane Starčević dobio video spot

Nakon što je munjevito osvojio radijski eter i osvojio slušatelje, novi hit singl ‘Još jedan krug’ Mayalesa i Ivane Starčević dobio je i video spot. Spot je sniman u ovim neobičnim pandemijskim uvjetima, za režiju je zaslužan Mario Delić, a za montažu Tomislav Josipović/Chroma studio.

Mayales feat. Ivana Starčević ‘Još jedan krug’

„Ima već neko vrijeme kako naginjemo trendu koji zaobilazi raskošne video vizualizacije singlova, a posebno otkako nas je zarobila ova pandemija jasno je da je klasični video spot – luksuz”,  otkrio je frontmen benda Petar Beluhan i dodao: “Ali taj nepobjedivi duh koji se valjda zadnji predaje, on nam je doveo prijatelje koji su nas nekoliko dana snimali u studiju te potom montirali lijep video za ‘Još jedan krug’ – naš aktualni singl i najavu onoga što posljednjih godinu i pol kuhamo kod Jure i Pavla, Mayalesov novi album. Veliko hvala Mariu Deliću i Tomislavu Josipoviću.”

Pjesma “Još jedan krug” doima se kao miks dva velika uspjeha benda, pjesama “Virtual Baby” i “Roadie”. Pop rock na speedu, kako nam kažu sami Mayalesi, uz neizostavan nostalgični rukopis i autentične melodije, i sve skupa podloženo plesnim disco ritmom. Svojevrsno Beluhanovo oproštajno pismo ‘pregaženo’ divljim Mirčetinim gitarama, sanjivi refren otpjevan od neponovljive dugogodišnje prijateljice i suradnice benda Ivane Starčević, sve je to još jedan poziv da poslušate novu pjesmu “Još jedan krug”.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X