Singl ‘Još jedan krug’ Mayalesa i Ivane Starčević dobio video spot

Nakon što je munjevito osvojio radijski eter i osvojio slušatelje, novi hit singl ‘Još jedan krug’ Mayalesa i Ivane Starčević dobio je i video spot. Spot je sniman u ovim neobičnim pandemijskim uvjetima, za režiju je zaslužan Mario Delić, a za montažu Tomislav Josipović/Chroma studio.

Mayales feat. Ivana Starčević ‘Još jedan krug’

„Ima već neko vrijeme kako naginjemo trendu koji zaobilazi raskošne video vizualizacije singlova, a posebno otkako nas je zarobila ova pandemija jasno je da je klasični video spot – luksuz”,  otkrio je frontmen benda Petar Beluhan i dodao: “Ali taj nepobjedivi duh koji se valjda zadnji predaje, on nam je doveo prijatelje koji su nas nekoliko dana snimali u studiju te potom montirali lijep video za ‘Još jedan krug’ – naš aktualni singl i najavu onoga što posljednjih godinu i pol kuhamo kod Jure i Pavla, Mayalesov novi album. Veliko hvala Mariu Deliću i Tomislavu Josipoviću.”

Pjesma “Još jedan krug” doima se kao miks dva velika uspjeha benda, pjesama “Virtual Baby” i “Roadie”. Pop rock na speedu, kako nam kažu sami Mayalesi, uz neizostavan nostalgični rukopis i autentične melodije, i sve skupa podloženo plesnim disco ritmom. Svojevrsno Beluhanovo oproštajno pismo ‘pregaženo’ divljim Mirčetinim gitarama, sanjivi refren otpjevan od neponovljive dugogodišnje prijateljice i suradnice benda Ivane Starčević, sve je to još jedan poziv da poslušate novu pjesmu “Još jedan krug”.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X