Skunk Anansie – šesti album na putu

Britanska rock četvorka Skunk Anansie ovih su dana objavili pjesmu ‘Love Someone Else’ kao najavu šestog studijskog albuma ‘Anarchytecture’. No kojim su to smjerom krenuli?

Skunk Anansie 'Anarchytecture'
Skunk Anansie ‘Anarchytecture’

Poigravanjem riječima ‘anarhija’ i ‘arhitektura’, Skunk Anansie očigledno imaju podosta društvene kritike koja se akumulirala ili koja ih je nadahnula od 2012. kad je objavljen album “Black Traffic” prepun opaski na račun rasapa društva i religije kao modernog momenta nemira. Pjesma „Love Someone Else“ nema takvih konotacija, a odabrani glazbeni smjer inače glasnog i oštrog benda pomalo zbunjuje obožavatelje diljem Europe. Elektro-pop nipošto nije njihova dosadašnja platforma, pa tako produkcija koju potpisuje londonska house i techno DJ-ica Nicole Moudaber. Možda simpatično za kakav remix, ali rockerske dionice za koje su zaslužni momci ovog benda zamijenile su generičke klupske nca-nca varijante koje će možda imati za cilj privlačenje neke nove publike.

A da je nova publika itekako poželjna, svjedoči sudački angažman Skinny Skin – frontwoman benda koja trenutno ocjenjuje mlade talijanske talente u showu X-Factor Italia koja će joj, kako to biva (gledamo kod nas inim talent-showowima i zbiljokazima na svim kanalima) promotivni kozlić za nove glazbene projekte. Malo narodnog publiciteta kratkoročno nije nikome naškodilo. U ovom bi to slučaju moglo eventualno naškoditi rockerskom pedigreu Skunk Anansieja.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5_TGhcQ8gDM[/youtube]

Album „Anarchytecture“ bit će objavljen 15. siječnja 2016.

Popis pjesama:

Love Someone Else
Victim
Beauty Is Your Curse
Death To The Lovers
In The Back Room
Bullets
That Sinking Feeling
Without You
Suckers!
We Are The Flames
I’ll Let You Dow

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X