Slavni američki pisac Bret Easton Ellis potvrdio da piše s Kanye Westom

Suradnja prvaka američke proze i rapa ide dalje od promocije najnovijeg Westovog albuma ‘Yeezus’.

Bret Easton Ellis (Foto: Wikipedia)

Autor bestselera “Pravila privlačnosti” i “Less Than Zero” ove godine udružio se s ultra popularnim reperom kako bi radili na kratkom filmu po još jednoj piščevoj uspješnici, “Američki Psiho”.

Govoreći o spotu “New Slaves” (promotivnom videu koji je radi promocije albuma “Yeezus” prikazan u odabranim gradovima na planeti i to na odabranim krovovima zgrada) pisac je potvrdio kako za Kanye Westa piše novi materijal. Riječ je o scenariju za Westa i projekt u nastajanju.ž

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6BKGp1XqddM[/youtube]

“Bila je to samo zezancija, dobio sam sms poruku tog dana, pisalo je: …Kanye tu, imaš li vremena za rap? Za nekoliko trenutaka telefon je zvonio i netko mi je objasnio kako Kanye  West želi moj promo tekst za novi album “Yeezus”. Htio je to praktički odmah tako da smo prošli to nekoliko puta tog dana i stvar je snimljena kroz par dana. To je zaista samo šala,” izjavio je pisac za MTV News.

Kanye West (Foto: Wikipedia)

Spot nije pušten redovnim kanalima vrlo vjeriajtno jer je pisac bio zamoljen referirati se na neke od svojih najkrvavijih scena. Cijela promotivna kampanja za ovaj album išla je neuobičajenim tokovima tako da se oko “Yeezusa” već podiglo dosta prašine, a može se očekivati još.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X