Slavni optuženi za licemjerje: tijekom američkog masakr-vikenda uživali na svečanosti proizvođača pištolja

Celebrity osobe poput Johna Travolte, Robbieja Williamsa, Leone Lewis i Naomi Campbell markirani su kao ‘holivudski licemjeri’ jer se ‘pontifikuju nad zlim oružjem’, dok u potpunosti iskorištavaju raskošne rođendane izumitelja oružja Gastona Glocka, i to tijekom crnog terorističkog vikenda u SAD-u.

John Travolta,Naomi Campbell, Robbie Williams, Joan Collins, Hugh Grant i Leona Lewis (Foto: Wikipedia)

U trenutku dok se u SAD-u odvijao horor vikend u kojem je od ruke terorista ubojica život izgubilo 29 ljudi, Gaston Glock, austrijski izumitelj glasovitog Glock pištolja organizirao je raskošnu zabavu na koju su se odazvale brojne poznate osobe iz svijeta zabave.

Naomi Campbell, Joan Collins, Hugh Grant, John Travolta i Robbie Williams bili su uzvanici s A liste gostiju koji su pohodili rođendanski tulum devedesetogodišnjeg Gastona Glocka prošli petak.

Milijarder izumitelj svjetski poznatog pištolja održao je zabavu u podnožju austrijskih Alpa u centru za performanse Glock – njegovom konjičkom i izložbenom centru svjetske klase u blizini sela Treffen.

Mnogi od slavnih i poznatih koji su prisustvovali zabavi ranije su kritički govorili o nasilju i oružju, koje je tijekom proteklog vikenda oduzelo 29 života u Americi.

Naomi Campbell je prije nekoliko tjedana na svom Twitter i Facebook profilu pisala o užasima zločina: „Statistika o nasilju oružjem u Americi je zapanjujuća… Naše zajednice i naša djeca zaslužuju živjeti u sigurnim okruženjima u kojima nisu zastrašeni nasiljem.”

No u petak se ozarena fotografirala s Kathrin Glock na rođendanskoj zabavi Gastona Glocka.

Selfie Kathrin Glock i Naomi Campbell na zabavi Gastona Glocka u petak (Izvor: Twitter)

Kada se 1999. dogodio masakr u srednjoj školi u Columbineu, glumac Hugh Grant bijesno je izjavo: “Ono što me užasava jest kad se ta pucnjava dogodila da je TV voditelj izjavio: “Amerika bi trebala pogledati duboko u svoju dušu i zapitati se zašto se to dogodilo?”. Kao Europljanin mogu samo reći: “Zato jer svi imate oružje, ti jebeni moronu!”.

Hugh Grant se u petak također rado odazvao Glockovom rođendanu.

Po statistici američkog Violence Policy Centera pištolji Glock su omiljeni među teroristima. Godine 2015. njime je izveden napad na afričku metodističko-episkopalnu crkvu u Charlestonu u Južnoj Karolini kad je usmrćeno devetero ljudi, godine 2011. u Safewayu u Tucsonu, u Arizoni njime je ubijeno šestero i ranjeno 13 ljudi, godine 2007. u Virgina Techu je iza terorista ostalo 33 mrtvih i 17 ranjenih, dok je glasoviti bombaš iz Oklahoma Cityja, Timothy McVeigh ilegalno nosio Glock pištolj kalibra 45.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X