‘Sljedeći Indiana Jones mogao bi biti žena’, sugerira Steven Spielberg

‘Pritom bi Jones promijenili u Joan. Ne vidim što je tu loše’, izjavio je Spielberg.  Inače, Harrison Ford je arheološkog akcijskog junaka tumačio četiri puta, a očekuje se da će mu peti put biti ujedno i posljednji.

  • 7
    Shares
Harrison Ford kao Indiana Jones, isječak iz filma ‘Raiders of the Lost Ark’, 1981. (izvor: Wikipedia)

Govoreći u intervjuu za The Sun Spielberg je izjavio da je “možda došlo vrijeme da glasoviti istraživač preuzme drugačiji oblik”.

Snimanje petog filma o Indiani Jonesu započet će sljedeće godine, a Spielberg već najavljuje: “Ovo će biti posljednji film Harrisona Forda u toj ulozi, u to sam uvjeren, no franšiza će se nastaviti i nakon toga.”

Očekuje se da bi peti dio Indiane Jonesa mogao u kina tijekom 2020. godine, a već je potvrđeno da se u ovom nastavku neće pojaviti Shia LaBeouf.

Naglašavajući važnost ravnopravnosti spolova, Spielberg je još izjavio: “Moja je majka bila snažna žena. Imala je snažan glas, imala je svoje mišljenje. Imao sam sreće što sam u svojem djetinjstvu bio pod utjecajem raznih žena, od kojih sam neke, poput svoje supruge i svoje majke, ludo volio i još ih volim.”

Također je potvrdio da glavna ženska i glavna muška uloga u njegovom novom filmu “Ready Player One” plaćeni jednako te da su Meryl Streep i Tom Hanks u njegovom, za Oscara nominiranom filmu “The Post”, “dobili iste plaće jednake u cent”.

  • 7
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X