‘Sljedeći Indiana Jones mogao bi biti žena’, sugerira Steven Spielberg

‘Pritom bi Jones promijenili u Joan. Ne vidim što je tu loše’, izjavio je Spielberg.  Inače, Harrison Ford je arheološkog akcijskog junaka tumačio četiri puta, a očekuje se da će mu peti put biti ujedno i posljednji.

Harrison Ford kao Indiana Jones, isječak iz filma ‘Raiders of the Lost Ark’, 1981. (izvor: Wikipedia)

Govoreći u intervjuu za The Sun Spielberg je izjavio da je “možda došlo vrijeme da glasoviti istraživač preuzme drugačiji oblik”.

Snimanje petog filma o Indiani Jonesu započet će sljedeće godine, a Spielberg već najavljuje: “Ovo će biti posljednji film Harrisona Forda u toj ulozi, u to sam uvjeren, no franšiza će se nastaviti i nakon toga.”

Očekuje se da bi peti dio Indiane Jonesa mogao u kina tijekom 2020. godine, a već je potvrđeno da se u ovom nastavku neće pojaviti Shia LaBeouf.

Naglašavajući važnost ravnopravnosti spolova, Spielberg je još izjavio: “Moja je majka bila snažna žena. Imala je snažan glas, imala je svoje mišljenje. Imao sam sreće što sam u svojem djetinjstvu bio pod utjecajem raznih žena, od kojih sam neke, poput svoje supruge i svoje majke, ludo volio i još ih volim.”

Također je potvrdio da glavna ženska i glavna muška uloga u njegovom novom filmu “Ready Player One” plaćeni jednako te da su Meryl Streep i Tom Hanks u njegovom, za Oscara nominiranom filmu “The Post”, “dobili iste plaće jednake u cent”.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK - 0.13 € 5.00 HRK - 0.66 € 10.00 HRK - 1.33 € 20.00 HRK - 2.65 € 50.00 HRK - 6.64 € 100.00 HRK - 13.32 € 200.00 HRK - 26.54 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X