Službeno je – ništa od INmusica 2023.

Organizator se nada da će se festival moći održati sljedeće godine.

15. INmusic Festival (Foto: Vedran Metelko)

Ono o čemu se dugo nagađalo, sad je i službeno potvrđeno: INmusic Festival se ove godine neće održati. Objavljeno je to danas na društvenim mrežama festivala, a izjavu organizatora prenosimo u cijelosti:

“Dragi naši, hvala vam na strpljenju i riječima podrške proteklih mjeseci i ispričavamo se što nismo mogli ranije odgovoriti na vaše bojen upite o budućnosti festivala.

Uložili smo velike napore kako bi se INmusic festival održao i ove godine, no nažalost moramo vas obavijestiti da se INmusic festival u 2023. godini neće moći održati.

Kao i proteklih 17 godina, nastavili smo ulagati svu svoju snagu i resurse u realizaciju festivala na prepoznatljivoj razini međunarodne programske i produkcijske kvalitete koji vi kao publika očekujete i zaslužujete.

Posljedice pandemije, rata u Ukrajini, inflacije i općenite nesigurnosti koju mnogi od nas osjećaju, rezultirali su uvjetima koji onemogućuju realizacije nezavisnog festivala poput INmusic festivala.

U postojećim uvjetima nije moguće i ove godine pružiti vam najbolji mogući međunarodni glazbeni program uz cijenu ulaznice prilagođenu kupovnoj moći naše sredine.

Ne želeći se odreći niti jednog od ta dva osnovna principa INmusic festivala, koji ste preko 15 godina svojim sudjelovanjem omogućavali, podržavali i usmjerili njegov razvoj i napredak, zaključili smo da ćemo dosadašnje napore usmjeriti u stvaranje preduvjeta za stabilnim nastavkom održavanja INmusic festivala u budućnosti.

Nadamo se da će se 16. izdanje INmusic festivala održati 2024. godine i da ćemo u narednim mjesecima moći najaviti i datume njegovog održavanja.

Hvala vam na 15 divnih izdanja koje ste oplemenili svojom prisutnošću i ljubavi prema glazbi u čiju snagu i ljepotu osobno vjerujemo. Hvala vam i unaprijed na razumijevanju i strpljenju dok pokušavamom prevladati postojeće prepreke i osigurati povratak vašeg i našeg INmusic festivlala.”

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X