Priopćenje promotora povodom otkazivanja koncerta Petera Gabriela

Adria Entertainment objavila je službeno priopćenje povodom otkazivanje koncerta Petera Gabriela u Areni Zagreb. Izjavu direktora Vladimira Ivankovića prenostimo u cijelosti.

Peter Gabriel

Poštovani kupci ulaznica za koncert Petera Gabriela,

odluka Live Nationa – koji je ujedno i suvlasnik tvrtke Adria Entertainmnet – neugodno nas je iznenadila. Prije svega jer smo za nju saznali iz medija, a ne iz uobičajene poslovne komunikacije.

Razlog otkaza, kao i većine ostalih koncerata koji se otkazuju, leži u slabijoj prodaji od očekivane, koja bi, nakon razočaravajuće prodaje ulaznica za Depeche Mode, We will rock you, Rogera Watersa u Splitu i Beogradu, Robbie Williamsa, Iron Maidena, a koja je posljedica krize koja potresa zemlje regije, bila razlog smanjenja broja koncerata u regiji – što će se svakako i dogoditi.

Nije tajna da su gubici kojima je naša tvrtka izložena ove godine veliki, međutim, bili su i prije, pa smo ih svejedno, uz pomoć publike, prevladavali.

Uglavnom, odluka Live Nationa o otkazivanju zagrebačkog koncerta i prebacivanju istog u Beograd je legitimna, pa će stoga kupci ulaznica za koncert u Zagrebu, a koji ne žele u Beograd, biti obeštećeni za cijenu ulaznice u zakonskom roku.

Drugim riječima, povrat novaca za koncert Petera Gabriela biti ce moguć od 20.9.2013 na svim prodajnim mjestima Eventima, odnosno tamo gdje su ulaznice kupljene. Adria ce novac proslijediti Eventimu, a Eventim na prodajna mjesta. To je jedini zakonom dopušteni način povrata. Prethodna informacija, koja bi kupca koji je ulaznicu kupio u, recimo, Dubrovniku, tjerala da dođe u Zagreb, je neistinita i netočna. Povrat ulaznica, kao i uvijek do sada, biti će izvediva na mjestu gdje je ulaznica i kupljena.

Osobe koje su ulaznice kupile u uredu Adria Zabave, molimo da nas o istom informiraju e-mailom ([email protected]) kako bismo ih uputili u proceduru povrata ulaznica.

Neovisno o tendencioznom priopćenju Live Nationa, niti jedan kupac ulaznica neće ostati bez svojih novaca.

Sa štovanjem,

Direktor Adria Entertainmenta: Vladimir Ivanković

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €

Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti