Snimat će se peta sezona ‘Crne Guje’

Omiljena serija posljednji je put emitirana pred gotovo dvadeset godina.

“Crna Guja” (foto: Wikipedia)

Čini se kako će se snimati nova sezona voljene britanske serije “Crna Guja”, nakon što su se zvijezde iz izvorne postave okupile i raspravljale o nastavku.

Voljena povijesna humoristička serija u kojoj su glavne uloge tumačili jedan od otvoraca Rowan Atkinson i Tony Robinson posjednji je put prikazana 1999. u specjalnoj epizodi “Blackadder: Back & Forth” koja je snimljena deset godina nakon posljednje sezone iz 1989., “Blackadder Goes Forth”.

Jedan izvor je za The Sun potvrdio kako su četiri glavna glumca iz izvornika, Atkinson, Robinson, Stephen Fry i Hugh Laurie, u Londonu razgovarili o mogućnosti povratka omiljenih likova na ekran, te su načelno pristali na ideju. “Nova sezona se piše,” javlja izvor, “a Rowan kaže kako je izrazito uzbuđen.”

Nova sezona trebala bi biti smještena u današnje vrijeme, a naslovni junak ovaj put tumači sveučilišnog profesora. Scenarist Richard Curtis kaže kako je dosad serija bila o mladom čovjeku koji kritizira starije, pa je smatrao da ako ikada naprave još jednu sezonu, glavni lik mora biti učitelj koji mrzi mlade ljude.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X