Solar punk kvartet Mi Nerve predstavlja se EP-ijem ‘EPopeja’

Solar punk kvartet Mi Nerve novi je bend na glazbenoj sceni, a čine ga četiri djevojke koje su se upoznale na studentskoj blokadi Hrvatskih studija.

Mi Nerve

Mi Nerve su Tena Rak, Tea Ovničević, Ivana Pušnik i Ivana Ljubičić. Sviraju i rade u Zagrebu i Varaždinu, a za sebe kažu da su se okupile u jednom od prošlih, pa su se nastavile okupljati i u ovom životu. „Ime Mi Nerve potječe od božice mudrosti i glazbe koja nam je to ime sama poslala u naše nerve“, kažu Mi Nerve.

Njihov prvi samostalni EP pod imenom “EPopeja”, kojeg su same snimile i producirale u studiju Dnevna soba u Zagrebu i masterirale u Varaždinu, ugledao je svijetlo dana ovog lipnja. Dva singla s novog EP-ja, „Moji planeti“ i „Opet“, izdale su za Prokulica Records.

Mi Nerve ‘EPopeja’

“EPopeja”, u trajanju od 16 minuta, sastoji se od pet pjesama: „Moji planeti“, „Padanje“, „Raj“,„Opet“i „Blink“. „Blink“, kao posljednja pjesma na EP-ju, zapravo je obrada na hrvatskom jeziku pjesme „I Miss You“ benda blink-182, za koju su Mi Nerve snimile spot.

Uz to, suradnju su ostvarile i s norveškim redateljem Sebastianom Søgårdom iz 73Collectivea i plesačicom Majom Jakuš-Mejarec, s kojima su snimile spot za pjesmu „Opet“.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X