Španjolac u zatvoru zbog curenja Madonnine pjesme na internet

Madonnine odvjetnike je trag uploadane pjesme ‘Gimme All Your Luvin’ odveo u Španjolsku, a lokalna policija je odmah djelovala i uhitila jednom Madonninog okorjelog obožavatelja.

Madonna - Hard Candy

Španjolska policija uhitila je i optužila stanovitog J.M.R.-a, 31-godišnjaka zbog ilegalnog curenja radne verzije Madonnine nove pjesme. Dotični je optužen da je osobno uploadao demo „Gimme All Your Luvin“ na internet u studenom ove godine.

Istraga je započela nakon što je odvjetnički tim pjevačice ušao u trag pjesmi koji ih je odveo do Španjolske.

Španjolska policija i dalje ne želi otkriti identitet J.M.R.-a, a po policijskom opisu riječ je o velikom Madonninom obožavatelju nastanjenom u Zaragozi. Tijekom premetačine stana osumnjičenika također je u pronađena demo verzija pjesme „Gimme All Your Luvin“.

Pedeset trogodišnja Madonna izrazila je veliku zabrinutost zbog curenja informacija iz redova vlastitog tima, a preko svog odvjetnika Guya Osearyja zamolila je obožavatelje da pomognu policiji oko otkrivanja prijestupnika tijekom budućih curenja snimki.

Madonna sprema objavu novog albuma u ožujku iduće godine, dok bi se najavni singl trebao pojaviti već idući mjesec. Ujedno će to biti prvi u nizu od tri albuma, za koliko je potpisala ugovor s Interscope Recordsom.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X