Španjolac u zatvoru zbog curenja Madonnine pjesme na internet

Madonnine odvjetnike je trag uploadane pjesme ‘Gimme All Your Luvin’ odveo u Španjolsku, a lokalna policija je odmah djelovala i uhitila jednom Madonninog okorjelog obožavatelja.

Madonna - Hard Candy

Španjolska policija uhitila je i optužila stanovitog J.M.R.-a, 31-godišnjaka zbog ilegalnog curenja radne verzije Madonnine nove pjesme. Dotični je optužen da je osobno uploadao demo „Gimme All Your Luvin“ na internet u studenom ove godine.

Istraga je započela nakon što je odvjetnički tim pjevačice ušao u trag pjesmi koji ih je odveo do Španjolske.

Španjolska policija i dalje ne želi otkriti identitet J.M.R.-a, a po policijskom opisu riječ je o velikom Madonninom obožavatelju nastanjenom u Zaragozi. Tijekom premetačine stana osumnjičenika također je u pronađena demo verzija pjesme „Gimme All Your Luvin“.

Pedeset trogodišnja Madonna izrazila je veliku zabrinutost zbog curenja informacija iz redova vlastitog tima, a preko svog odvjetnika Guya Osearyja zamolila je obožavatelje da pomognu policiji oko otkrivanja prijestupnika tijekom budućih curenja snimki.

Madonna sprema objavu novog albuma u ožujku iduće godine, dok bi se najavni singl trebao pojaviti već idući mjesec. Ujedno će to biti prvi u nizu od tri albuma, za koliko je potpisala ugovor s Interscope Recordsom.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X