Steel Panther odgovorili na val kritika zbog stvaranja ‘Pussy Meltera’, seksističkog gitarističkog zvuka

Iz Steel Panthera su konačno odgovorili na val žestokih kritika koje su ovom, inače potpuno marginalnom glam bendu, upućene nakon stvaranja onoga što se nazvalo ‘seksističkim gitarskim efektom’.

Michael Starr i Lexxi Foxx iz Steel Panthera (izvor: screenshot YouTube)

Podsjećamo, Steel Panther su, pred neko vrijeme, u suradnji s jednom audio kompanijom stvorili gitarski efekt kojeg su spretno nazvali “Pussy Melter”. Nakon toga zaredao se val žestokih kritika ovog benda putem društvenih kanala, pokretane su i različite peticije što za bojkot benda, što audiokompanije, a sve je to, bez ikakve dvojbe, došlo na volej komercijalnom potencijalu benda.

Zato je bend sada odlučio izdati i novi model “Pussy Meltera”. U rozoj boji i s opcionalnim efektima “booty”, “dirty”, “loud” i “sizzle”, dok na glavnim utorima za spajanje na pedalu piše “pull out” i “stick in”, odnosno “izvadi” i zabij ga”.

Valja napomenuti da će Steel Panther model prodavati u vlastitoj proizvodnji nakon što je audio kompanija koja je inicijalno surađivala na stvaranju “Pussy Melter”, u medijskom priopćenju, navodno prepoznala grešku u koracima.

“Shvaćamo da je materijal kojeg smo proizveli bio neprikladan. Iskreno se ispričavamo”, napisali su pokajnički.

Povodom izdanja novog modela “Pussy Meltera” bend je preko društvenih kanala poručio: “Poštujemo i volimo slobodu govora koja je omogućena svim građanima ove države. Podržavamo pravo svih ljudi da se slobodno izražavaju bez obzira gdje bili. Pozdravljamo sve rase, sve rodove i sve seksualne orijentacije na našim nastupima – nastupima koji slave svačiju indvidualnost kroz partijanje i ljubav prema heavy metalu.”

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X