Stonesi s ‘Hyde Park Live’ zauzeli iTunes

Legendarni Stonesi su u ponedjeljak ekskluzivno za iTunes objavili album The Rolling Stones – ‘Hyde Park Live’. Kako i samo ime otkriva, riječ je o snimkama pjesama s rasprodana dva koncerta u londondskom Hyde Parku, koje su Mick i ostatak družine održali 6. i 13. srpnja.

The Rolling Stones 'Hyde Park Live'

5. srpnja 1969., The Rolling Stones su održali svoj prvi Hyde Park koncert, a 44 godine kasnije su s istim žarom energije, kao u najboljim danima mladosti, Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts i RonnieWood na istome mjestu fanovima priuštili ‘reprizu’ dobro poznatim hitovima „Brown Sugar“, „It’s Only Rock’N’Roll“, „Jumpin’ Jack Flash’“, „Sympathy for the Devil“, „Paint It Black“…

U svega 24 sata nakon objave, „Hyde Park Live“ izdanje dospjelo je na prvo mjesto iTunesa u Japanu i Argentina, a našlo se i na prva tri mjesta iTunes ljestvica u ukupno 21 državi.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X