Streaming premijera filma ‘Wonder Woman 1984’ na HBO GO

Superherojski film ‘Wonder Woman 1984’ imat će ekskluzivnu streaming premijeru 11. svibnja na HBO GO-u. Film u režiji Patty Jenkins, s Gal Gadot u glavnoj ulozi, također će biti prikazan na HBO kanalu, 30. svibnja u 20.00 sati.

‘Wonder Woman 1984’ (Promo)

Nova priča zatječe Dianu Prince kako neprimjetno živi među smrtnicima u živahnim, elegantnim 1980-ima – eri hedonizma i želje za posjedovanjem. Iako je u potpunosti razvila svoje moći, ona ostaje pritajena, bavi se prikupljanjem drevnih artefakta, a herojska djela izvodi samo potajno. Međutim, Diana će uskoro morati skupiti svu svoju snagu, mudrost i hrabrost kad se sukobi s Maxwellom Lordom i Cheetah, zlikovkom koja posjeduje nadljudsku snagu i spretnost.

Chris Pine u filmu glumi Stevea Trevora, Kristen Wiig je u ulozi Cheetah, Pedro Pascal tumači lik Maxa Lorda, Robin Wright glumi Antiopu, a Connie Nielsen je u ulozi Hippolyte.

Charles Roven, Deborah Snyder, Zack Snyder, Patty Jenkins, Gal Gadot i Stephen Jones su producenti filma. Rebecca Steel Roven Oakley, Richard Suckle, Marianne Jenkins, Geoff Johns, Walter Hamada, Chantal Nong Vo i Wesley Coller su izvršni producenti.

Patty Jenkins je režirala film po scenariju koji je napisala s Geoffom Johnsom i Daveom Callahamom, priču potpisuju Jenkins i Johns, a temelji se na DC likovima. Wonder Woman je kreirao William Moulton Marston. Pridruženi tim ljudi koji je radio na filmu „Wonder Woman“ čine direktor fotografije Matthew Jensen, scenografkinja nominirana za Oscara Aline Bonetto, kostimografkinja nagrađena Oscarom Lindy Hemming, montažer s nominacijom za Oscara Richard Pearson i kompozitor nagrađen Oscarom Hans Zimmer.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X