Suede imaju novi singl ‘That Boy On The Stage’

Pjesma ispituje personu frontmena Bretta Andersona na pozornici.

Suede “That Boy on the Stage”

Suede su podijelili novu pjesmu pod nazivom “That Boy On The Stage” koja će se pojaviti na njihovom devetom studijskom albumu “Autofiction” čiji se izlazak očekuje 16. rujna.

“Riječ je o personi”, objasnio je frontmen Brett Anderson iz najnovije ponude grupe Suede. “Riječ je o ljudima u koji postajemo.”

Na “That Boy On The Stage” Anderson preuzima “vanjski pogled” na alter ego koji usvaja na koncertima.“We use words as weapons!” skandira u uvodu. ““He speaks of love and power/ And all those pretty things/ You know the voice that flatters you/ It’s not the voice that sings,”, kaže prvi stih, prije nego što Anderson priznaje da se “ne može kontrolirati” dok nastupa.

“Autofiction”, nasljednik albuma “The Blue Hour” iz 2018., prethodno je najavljen nedavnim singlovima “She Still Leads Me On” i “15 Again”.

Suede su prošlog mjeseca objavili novi kratki film pod nazivom “Autofiction” koji prati njihov sljedeći album. Režirala ga je i napisala Katie Lambert, a u njemu glume Noah Granville i Hannah Higton kao “dva protagonista na ključnom emocionalnom raskrižju”.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X