Sunnysiders objavili treći album ‘Click Play’

Splitsko-zagrebački blues sastav Sunnysiders predstavlja CD album ‘Click Play’. Treći studijski album odličnih bluesera donosi pomak i moderniju produkciju u odnosu na albume ‘Licence to Blues’ (Spona, 2011.) i ’10 kartolina s Daleke obale’ (Spona, 2016.).

Sunnysiders 'Click Play'
Sunnysiders ‘Click Play’

“Click Play” sadrži deset pjesama na engleskom jeziku, sniman je u studijima “MF”, “Hanssound” i “Sound Studio Production” od ljeta 2015. do ljeta 2017. Glazbenu produkciju potpisuju Sunnysidersi i Miki Nopling, miks su radili Miki Nopling, Antonino Šimić (Greenwood studio) i Leo Anđelković, koji je zaslužan i za mastering.

Sunnysidersi će koncertnu promociju albuma “Click Play” započeti već večeras, kad će nastupiti na “Thrill Blues Festivalu” u gradskom parku u Trilju. Uz Sunnysiderse će svirati legendarni Eric Sardinas & Big Motor (Los Angeles), Light Under the Black Mountain (Kotor), Hal (Rijeka), Dbluz (Sinj) i Ozone (Trilj) pa je za ljubitelje vrhunskog bluesa zabava zajamčena.

Sunnysiders su: Hrepa – harfa, bas gitara, vokal, akustična gitara, Ro La – vokal, perkusije, Hans – električna gitara i Šparka – bubnjevi, cajon.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X