Svečana dodjela Porina odgađa se zbog koronavirusa

Upravni odbor smatra da je u ovom trenutku zdravlje hrvatskih građana najveći prioritet te je stoga odlučeno da se pravovremeno poduzmu sve mjere kako ih ne bi izložili nepotrebnom riziku.

Zbog trenutne epidemiološke situacije u zemlji i okruženju te sukladno preporuci Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske o odgodi održavanja javnih događanja s više od 1000 posjetitelja, Upravni odbor Porina izvanredno se sastao danas i donio odluku da se do daljnjega odgodi završna svečana dodjela koja se trebala održati 27. ožujka u Centru Zamet u Rijeci.

O novom datumu održavanja Porina javnost će biti obaviještena na vrijeme.

Povrat za ulaznice može se zatražiti na prodajnim mjestima na kojima su kupljene, a ako su ulaznice kupljene putem web stranice Eventima, povrat će biti izvršen na terećenu karticu.

U Rijeci, koja je Europska prijestolnica kulture za 2020. godinu, nije se odgodio samo Porin.

“S ciljem prevencije širenja zaraze korona virusom, Rijeka 2020 i partneri s kojima ova tvrtka provodi program Europske prijestolnice kulture, do daljnjega odgađaju manifestacije Porin, Riječki filmski festival, a otkazana je i međunarodna konferencija Uloga kulturne baštine u socioekonomskom razvoju i očuvanju demokratskih vrijednosti”, stoji na službenoj stranici Rijeka 2020.

Porina za posebna postignuća u glazbi trebao je dobiti Bob Geldof, no i njegov je zagrebački koncert, na kojem mu je nagrada trebala biti uručena, odgođen za listopad.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X