Svemir ‘Zvjezdanih ratova’ opet se širi: konačno prvi trailer za ‘Solo: A Star Wars Story’

Dan nakon što je na poluvremenu Super Bowla pušten poluminutni teaser, imamo priliku uroniti i u nešto šire detalje novog filma iz serijala ‘Star Wars’ – ‘Solo: A Star Wars Story’.

  • 6
    Shares
‘Star Wars – Solo’

Ono što trenutno znamo jest da je radnja koncipirana kao prequel originalnoj „Star Wars“ trilogiji i prati mladog Han Sola kojeg je za ovu priliku utjelovio Alden Ehrenreich. Harrison Ford je karakter Han Sola odradio u četiri filma, uključujući „Force Awakens“ iz 2016. godine, a glumačke vedete u novom filmu uključuju i Emiliu Clarke, Woodya Harrelsona, Paula Bettanya i Donalda Glovera.

„Solo“ je inicijalno najavljen za prošlo ljeto kada su u neobičnom potezu izvorni redatelji – Christopher Miller i Phil Lord – naglo napustili projekt navodeći kreativne razlike kao glavni razlog. Nedugo zatim novi šok iz Lucasfilma. Najava da će poznati otac megaprojekata Ron Howard uskočiti kao zamjena za Millera i Lorda mnogima nije dobro sjeo ponajviše iz razloga jer se Howardov rad kod tvrdih fanova percipirao kao prekonvencionalan za franšizu. Howard je zatim ispočetka nasnimio dobar dio već postojećeg filma, a trailer dolazi u pravo vrijeme za mnoge  koji su se, s obzirom da je premijera najavljena za 25. svibnja, već počeli pitati da li je projekt zapeo u produkcijskim natezanjima.

 

  • 6
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X