Synesthetic Project pokrenuo Crowdfunding kampanju

Inspirirani glazbom, plesom i videom, pričajući priče o različitosti, razumijevanju, toleranciji, komunikaciji, uzajamnom darivanju i primanju, Synesthetic Project pokreće Crowdfunding kampanju kako bi te priče mogle biti ispričane publici.

Synesthetic Project (Foto: promo)

Synesthetic Project multidisciplinarni je ansambl pod vodstvom Nike Bauman, flautistice poznate na domaćoj sceni po aktivnosti u ansamblima Mimika Orchestra, Ensemble Illyrica i Živa Voda. Riječ je o internacionalnom skupu glazbenika, plesača, animatora i video umjetnika koji se, ovisno o projektu, udomaće u specifičnim formacijama.

Inspiriran glazbom, plesom i videom, Synesthetic Project istražuje koncepte i priča priče o različitosti, razumijevanju, toleranciji, komunikaciji, uzajamnom darivanju i primanju. Izvedbene umjetnosti bile su na teškom udaru protekle godine, ali Synesthetic Project izašao je iz zimskog sna sa tri road ready produkcije: Itinerant, Decameron 2.0 i LUX.

Zasad je potvrđeno nekoliko izvedbi za lipanj, rujan i listopad u Beču, Innsbrucku i Zagrebu. Obzirom na ograničenja u vidu broja posjetitelja i generalno još uvijek nesigurna vremena, SP se odlučio zabilježiti sve tri produkcije kamerom i objaviti ih na svačiju radost. Zaigrana družina glazbenika, plesača i multimedijalnih umjetnika stvorila je umjetničke komade koji tjeraju na razmišljanje i bude empatiju, ponekad zbunjenost, ali iznad svega – užitak.

Kako bi se sva tri komada snimila u profesionalnim uvjetima, a pritom zadržala energiju nastupa uživo, kao i estetiku osebujnog filma, udružili su snage sa austrijskim filmašem Fabianom Krempusom i njegovom produkcijskom kućom KRAEMPUS. Vaš će novčani doprinos omogućiti pokriti troškove video produkcije, ali i troškove same turneje: put, smještaj, najam prostorije za probe, antigenske testove i ostalo potrebno za organizaciju izvedbi u današnjem dobu.

Više informacija na linku: https://wemakeit.com/projects/synesthetic-project-tour

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X