‘Taftalidze Shuffle’ Vlatka Stefanovskog najprodavaniji album u Hrvatskoj

Nedugo nakon objave studijskog izdanja ‘Taftalidze Shuffle’, gitaristički virtuoz Vlatko Stefanovski može se pohvaliti prvim mjestom na ljestvici najprodavanijih albuma u Hrvatskoj.

Vlatko Stefanovski ‘Taftalidze Shuffle’

Nove pjesme u kratkom su roku osvojile brojne obožavatelje glazbe Vlatka Stefanovskog. Svježinu i mladenačku energiju albumu je donijela mlada ritam sekcija koju čine Vlatkov sin, Jan Stefanovski za bubnjevima te Ivan Kukić na bas gitari.

Veliki doprinos dali su i gostujući glazbenici, počevši od pratećeg vokala Andrijane Janevske, zatim Theodosii Spassova koji je odsvirao dionice trube inspirirane Milesom Davisom, a Tihomir Pop Asanović svirao je Hammond orgulje. Matija Dedić na jednoj je pjesmi odsvirao klavir, dok su Vasil Hadžimanov, Kiril Džajkovski, Damir Imeri i Diran Tavitjan svirali klavijature. Poznati glumac Nikola Ristanovski imao je recital u pjesmi Dijaspora. Vlatko je ovaj album, kao i mnoge do sada, posvetio svom Skopju i kvartu Taftalidze koji ima posebno mjesto u njegovom srcu. Autorstvo glazbe, teksta i aranžmana, kao i produkciju svih devet brojeva, potpisuje upravo Vlatko Stefanovski.

Drugo mjesto ljestvice najprodavanijih izdanja drži Crvena jabuka s albumom “Tvrđava”, na trećem mjestu je “Diskobiografija Vol. 1” Gabi Novak, četvrto mjesto pripalo je reizdanju albuma “Milost” kultnih Majki, dok je na petom mjestu reizdanje “Shimpoo Pimpoo” Pips, Chips & Videoclipsa.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X