Tajni tulum Elementala za predstavljanje novog singla ‘Goli i bosi’

Nakon nekoliko mjeseci zatišja u medijskom prostoru, stižu nove vijesti od Elementala! Sinoć je ekipa iz benda na kućnom tulumu uz prijatelje, fanove i predstavnike medija predstavila novi singl i spot ‘Goli i bosi’.

Elemental na tajnom tulumu (Foto: Ivan Dabac)
Elemental na tajnom tulumu (Foto: Ivan Dabac)

Radi se o pjesmi koja najavljuje novi album Elementala, a nastavak je pozitivne filozofije benda. Između rada u prostoriji za probe i pripreme novog albuma, ekipa iz benda odlučila je prezentirati novi spot na nesvakidašnji način – tulumom u stanu u centru Zagreba. Tako je pred stotinjak dobro raspoloženih ljudi odsviran novi singl, a nakon toga im i premijerno prikazan novi spot. U samim počecima tuluma stigla je vijest da je bend s pjesmom „Bolji si“ nominiran za ovogodišnju nagradu Porin za najbolji videospot pa je razloga za slavlje i dobro raspoloženje bilo više.

Pjesma „Goli i bosi“ je oda za mlade ljude diljem cijelog Balkana kojima Elemental još jednom ponavlja da će sve biti u redu. Unatoč tome što i dalje svi živimo iz dana u dan, stihovi pjesme su ovdje kako bi vas podsjetili na snagu koju nosite u sebi i vratili vam osmijeh na lice.

Brigu oko spota za pjesmu “Goli i bosi” Elemental je prepustio ekipi iz C47 Filma, redatelju Marku Milovcu i snimatelju Ivanu Zadri koji potpisuju spotove za Elementalove pjesme “Prokleta ljubav” i “Bolji si” s albuma „U redu je“.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X