Tame Impala obradili dvije pjesme Flaming Lipsa

Tijekom posljednja dva nastupa grupa Tame Impala odsvirala je ‘Silver Trembling Hands’ i ‘Are You A Hypnotist?’ The Flaming Lipsa.

Kevin Parker - Tame Impala (Foto: Wikipedia)

Na koncertima na pariškom Rock En Seine festivalu i u Dublinu psihodelični Australci Tame Impala dali su do znanja tko im je uzor iz novijeg vremena… Wayne Coyne i njegovi The Flaming Lips čine se nezaobilaznim štivom. Uživo odsvirane „Silver Trembling Hands“ i „Are You A Hypnotist?“ govore tome u prilog.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qFy_8Exf5Ko[/youtube]

To možda znači i skorašnji zaokret grupe Tame Impala ako se uzme u obzir da je multinistrumentalist, producent i frontmen Kevin Parker u intervjuu za Uncut izjavio kako ga nimalo ne privlači ideja snimanja nastavka albuma „Lonerism“ i ponavljanje stare priče iako se ona pokazala itekako komercijalno uspješnom, te kako ga više zanimaju bezbrojne mogućnosti tehnologije snimanja koje još nije iskušao. Pri tome je mislio i na sam format albuma koji drži ograničavajućim u ovom trenutku.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_bF9yg2Tc9s[/youtube]

Što se tiče tabora The Flaming Lipsa, u travnju je najavljen novi album koji grupa planira raditi s pop pjevačicom Ke$hom. Iako je u pitanju čudna kombinacija, već su prije parcijalno radili zajedno, nešto na Flaming Lips materijalu kao i na Ke$hinom prošlogodišnjem albumu „Warrior“.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X