Tame Impala obradili dvije pjesme Flaming Lipsa

Tijekom posljednja dva nastupa grupa Tame Impala odsvirala je ‘Silver Trembling Hands’ i ‘Are You A Hypnotist?’ The Flaming Lipsa.

Kevin Parker - Tame Impala (Foto: Wikipedia)

Na koncertima na pariškom Rock En Seine festivalu i u Dublinu psihodelični Australci Tame Impala dali su do znanja tko im je uzor iz novijeg vremena… Wayne Coyne i njegovi The Flaming Lips čine se nezaobilaznim štivom. Uživo odsvirane „Silver Trembling Hands“ i „Are You A Hypnotist?“ govore tome u prilog.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qFy_8Exf5Ko[/youtube]

To možda znači i skorašnji zaokret grupe Tame Impala ako se uzme u obzir da je multinistrumentalist, producent i frontmen Kevin Parker u intervjuu za Uncut izjavio kako ga nimalo ne privlači ideja snimanja nastavka albuma „Lonerism“ i ponavljanje stare priče iako se ona pokazala itekako komercijalno uspješnom, te kako ga više zanimaju bezbrojne mogućnosti tehnologije snimanja koje još nije iskušao. Pri tome je mislio i na sam format albuma koji drži ograničavajućim u ovom trenutku.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_bF9yg2Tc9s[/youtube]

Što se tiče tabora The Flaming Lipsa, u travnju je najavljen novi album koji grupa planira raditi s pop pjevačicom Ke$hom. Iako je u pitanju čudna kombinacija, već su prije parcijalno radili zajedno, nešto na Flaming Lips materijalu kao i na Ke$hinom prošlogodišnjem albumu „Warrior“.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X